KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Amit tudni szeretnél a kávéról

Amit az eszpresszóról tudni érdemes

Eszpresszó Nem kétséges, hogy a kávé származása, minősége, összetevői és azok aránya mindennél döntőbben befolyásolják a készülő eszpresszó minőségét. Mielőtt azonban rátérnénk ezek részletes tárgyalására, vannak általános megfontolások is, amelyekkel meg...

Kávékészítési eszközök és használatuk

Az eszpresszó koronája: a crema (krém)

Minden kávéital tetején, a készítés során keletkezhet több-kevesebb hab, de ha egy kávé tetején a csészében nincs összefüggő, sűrű és kellő vastagságú krémréteg, akkor az nem nevezhető olasz eszpresszónak. Az...

Vásárlási tanácsok

Kávéfőzőt vennék, de milyet?

Kávéfőző vásárlási tanácsok eszpresszóhoz, és egyéb kávékészítési módszerekhez: Gyakran felmerülő kérdés, hol szóban, hol a fórumon, és úgy gondoltuk, hogy összefoglaljuk az erre általában adott válaszokat.   Milyen kávéfőzőt vegyek 30.000.-ig? A kérdés teljesen...

Lájkolj minket!

Pellini

Az 1922-ben Veronában alapított Pellini a minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően, hamar az olasz kávépiac vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A tökéletes minőség többek között a legkorszerűbb gyártási technológiának, a gondosan válogatott kávészemeknek, a fajtafüggő egyedi pörkölésnek, illetve a kávészakértők alapos vizsgálatának köszönhető. A Pellini célul tűzte ki, hogy mindig a legjobb minőséggel, kitűnő aromával és ízvilággal ajándékozza meg vásárlóit, hogy a kávézás minden pillanatát különleges élménnyé varázsolja.



Weboldal: http://pellinicaffe.hu/
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 477 70 20