KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Amit tudni szeretnél a kávéról

Kávétermelő országok

A kávét mintegy 80 trópusi és szubtrópusi országban az északi szélesség 23. és a déli szélesség 25. fok közötti, úgynevezett kávéövben termelik. Ezek közül azonban csak kb. 50 országban termelnek...

Kávékészítési eszközök és használatuk

Hosszú kávé máshogyan - Hario V60

A hosszú kávéra, vagyis a csöpögtetős eljárással készített kávéra sokan csak legyintenek, pedig ebben a műfajban is lehet nagyszerű minőséget produkálni. Természetes itt is nagyon fontos, hogy tisztába legyünk a...

Vásárlási tanácsok

Kávéfőzőt vennék, de milyet?

Kávéfőző vásárlási tanácsok eszpresszóhoz, és egyéb kávékészítési módszerekhez: Gyakran felmerülő kérdés, hol szóban, hol a fórumon, és úgy gondoltuk, hogy összefoglaljuk az erre általában adott válaszokat.   Milyen kávéfőzőt vegyek 30.000.-ig? A kérdés teljesen...

Lájkolj minket!

BWT HUngária Kft.

bwt hungária kft.A víz nem egyszerűen csak víz. Kémiai és érzékszervi tulajdonságai vannak, amelyek területenként eltérők, de igény szerint könnyen módosíthatók.

A BWT Hungária Kft. több mint 20 éve van jelen Magyarországon, mint a vízkezelő piac meghatározó alakja. Olyan háztartási és ipari berendezéseket forgalmaz, gyárt és szerel össze, amelyek megoldást nyújtanak a vízzel kapcsolatos problémákra.

A cég a Best Water Technology (BWT) cégcsoport tagja, amely Európa piacvezető vízkezelési technológiával foglalkozó cége: 2800 főt foglalkoztat 70 leány- és társvállalatnál. A BWT csoport hatékony, energiatakarékos és egyben környezetbarát vízkezelő technológiákat fejleszt.

A gasztronómia területein különösen fontos, hogy folyamatosan kiváló minőségű vizet használjanak alapanyagként.

Minden forró és hideg ital ízét és zamatát nagymértékben befolyásolja a felhasznált víz minősége. Ezen kívül optimális víz szükséges a gőzölési folyamatokhoz is. Ez biztosítja a kombi párolók, sütők hatékony működését, valamint a professzionális berendezések hosszú és problémamentes élettartamát.

A gasztronómia területén felmerülő problémákra nyújt megoldást a BWT water+more vízkezelő szűrőpatron családja.

Felhasználóbarát megoldások – egyszerűen szerelhető – kis helyigény – univerzális szűrőgfej

Tagjai:

BWT bestmax

Gazdaságos vízkő elleni védelem, amely biztosítja a berendezés védelmét és a jobb ízű italt.

BWT bestmax PREMIUM

Újszerű vízkő elleni védelem az egyedülálló AromaPLUS formulával

BWT bestmax SOFT

Vízkő elleni védelem alacsony és közepes keménységű víz (karbonát-tartalom) esetén

BWT besttaste

Tiszta, lebegőanyagoktól mentes víz aktívszén szűréssel

BWT bestclear és BWT bestclear EXTRA

Vízkőelleni védelem mellett ragyogó, fátyolmentes poharak mosogatógépekhez


Weboldal: www.bwt.hu/
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 551 0590