KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

GoppionA Goppion caffé az észak-olasz kávépörkölő történelem és hagyomány része.

Prémium minőségű termékei világszerte elismertek.

Szakemberei a kávétermelő országokban a legjobb ültetvényekről vásárolnak, kiválasztják azokat a termelőket, akik garantálni tudják a legkiválóbb minőséget. A feldolgozás során ragaszkodnak a jól bevált régi tradicionális feldolgozási eljárásokhoz.

KapuczinerKapucziner kávészaküzlet és édességbolt

Boltunk, Gyõr belvárosának egyik leghangulatosabb részén, a Sarló közben található. Az üzlet 1994-es megnyitása óta, egyre bõvülõ kínálattal áll a kedves vásárlók rendelkezésére. A kezdeti édességkínálat az évek során csokoládé- és marcipánkülönleges-ségekkel, friss gyümölcsteákkal és helyben pörkölt kávéval egészült ki.

MaromasMás kávégyártókkal ellentétben a MAROMAS a kávé arab országok-béli gyökereihez nyúlik vissza. Mindezt kiegészíti a különböző kávéfajták és a hozzájuk tartozó egyéb termékek portfoliójává. Mindez a núbiai hegyek kecskepásztoránál kezdődik és Dubai csillogó-villogó városán át tart a nemzetközi kávéguruk mindig fejlődő, modern világába.

MolinariA Fratelli Molinari (Molinari Testvérek) Élelmiszeripari Vállalat 1800-ban Modenában jött létre. Az Alapító Giuseppe Molinari születése óta a vállalat öt generációt élt meg, a hatodik pedig most lépett be a harmadik évezredben.