KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Tóth Márk Amatőr Barista BajnokA 2013. évi Magyar Barista Bajnokság keretein belül került megrendezésre a harmadik Amatőr Barista Bajnokság. A jelen amatőrjei a jövő profijai, de biztos, hogy amatőr? Tóth Márkkal tavaly már készítettünk egy interjút, de a „fiatalember” okot adott rá, hogy updateljünk.

Járfás Miklós Coffee In Good Spirit bajnokLegújabb interjúalanyom egy olyan barista, akit nagyon sokan ismerünk, de mégis keveset tudunk róla. Ha nem indul el az idei versenyen, akkor is megért volna egy interjút, de így azt gondolom, két legyet ütünk egycsapásra. A 2013 évi Coffee in Good Spirits Magyar Bajnokságot a sokunk által jól ismert, ám barista versenyeken korábban nem indult Járfás Miklós nyerte. Nézzük hát meg közelebbről, ki is az a Járfás Miki.

Juhász Edit Latte Art BajnokA tegnapi, Kántor Enikővel készült interjú után folytassuk a sort egy másik  bajnoknővel, akit nyugodtan nevezhetünk címvédőnek is, mert a tavalyi győzelem után, idén is diadalmaskodott. Magazinunk olvasói több ízben is olvashattak már róla. A Latte Art hazai hercegnője, Juhász Edit válaszolt a Kávékorzó Magazin kérdéseire.