KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

juhász edit latter artMerjünk nagyot álmodni! Az emberiség talán mindig is így működött. Szeretjük feszegetni a határainkat, nyughatatlanok vagyunk, mindig új feladatok elé állítjuk magunkat. Meghódítjuk a tengert, vízre szállunk, repülünk. A Hold már megvolt, s a Marsra érkezés sem oly távoli cél. Talán evolúciós késztetés, genetikai kódok sorozata, ami állandó versengésre sarkall minket önmagunkkal, egymással. Szeretünk kitűnni a többiek közül, jó érzés, ha valamiben sikeresek vagyunk, jó érzés, ha álmunk valóra válik. Szerintem a végső cél megtalálni a helyünket a világban, megérteni mi a szerepünk, rálelni önvalónkra, s ha helyére került minden mozaik, akkor járni a számunkra kijelölt úton. Csakhogy minden út Rómába vezet nem igaz? Vagy olykor Szöulba…

Orosz Ákos világbajnokOrosz Ákos hibátlan versenyzéssel megnyerte a World Of Coffee In Good Sprits világbajnoki címét! Hatalmas gratuláció Ákosnak, és óriási büszkeség mindenkinek. Mondanom sem kell, hogy a hazaérkezés után lecsapunk Ákosra és Editre egy-egy interjú erejéig.

Orosz ÁkosJól indult ez a szombat reggel! Örömmel jelenthetjük, hogy Orosz Ákos döntős lett a Good Spirit kategóriában! Sajnos Editnek most nem sikerült továbbjutnia Latte Art-ban, de szomorkodásra semmi ok, mivel így is nagyszerűen szerepelt, és méltóan képviselte hazánkat a versenyen.