Kezdőlapkosárfacebookyoutube

Kávéfőzőt, kávédarálót vásárolnék, de milyet vegyek?

More
17 years 1 week ago #85 by blaze
[answer author=admin link=topic=43.msg468#msg468 msg=468][/answer]
jaja  ;D

Gaggia Baby PID, Niche Zero "Midnight Black"

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
17 years 1 week ago #86 by blaze
[answer author=SiD link=topic=163.msg322#msg322 msg=322][/answer]
remeljuk kinara nem terjed at....  :-X

Gaggia Baby PID, Niche Zero "Midnight Black"

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
17 years 1 week ago #87 by SiD
[answer author=admin link=topic=43.msg468#msg468 msg=468][/answer]
király, most már látszik is.  :)

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
17 years 1 week ago #88 by Monyesz
[answer author=admin link=topic=43.msg468#msg468 msg=468][/answer]
Ezért kicsit (nagyon) most irgyellek !  ;)

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
17 years 1 week ago #89 by admin
[answer author=Monyesz link=topic=43.msg474#msg474 msg=474][/answer]
Ezt bóknak veszem :D

Espresso:La Pavoni Europiccola (1967), Saeco Odea GiroKávédaráló:Mahlkönig Vario, Hario Mini Mill, Zassenhaus, és más kézihajtányokAlternatív kávékészítés: AeroPress, Hario V60, French Press, Bialetti Brikka, dzsezva

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
17 years 1 week ago #90 by admin
[answer author=SiD link=topic=43.msg473#msg473 msg=473][/answer]
SiD elmondhatnád, hogy egy ilyen mozdonnyal hogyan kell gőzölni, mert ami eddig viszonylag jól ment egy sima háztartási géppel, ezzel nem akar sikerülni. Süvít mint az atom és pár másodperc alatt átforrósodik az inox tejgőzölőm, és a tej nem lesz tejhab, hanem marad folyós forró tej.

Espresso:La Pavoni Europiccola (1967), Saeco Odea GiroKávédaráló:Mahlkönig Vario, Hario Mini Mill, Zassenhaus, és más kézihajtányokAlternatív kávékészítés: AeroPress, Hario V60, French Press, Bialetti Brikka, dzsezva

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.558 seconds