Ebay-ről venni igen nagy rizikó : állapot, szállítás közben össze törik a gépet. (megesett már párszor mással)Black Gobbo írta: Pont ezért kérdezem, mert hallottam, hogy butitották a Gaggiakat. Meg lehet képről különböztetni az újakat? Esetleg 5-6 éveset, vagy öregebbet érdemes-e megvenni? Főleg eBay miatt, ahol kipróbálni nem tudom. illetve, ha hazai piacról veszem és személyesen meg tudom nézni, mit kell ellenőrizni egy ilyen régi Gaggián? Pid nem szükséges bele. Már az is jó, ha igazi kávét isznak, nem azt a fekete löttyöt mint most, vagy nem kapszulásat vesznek. Mennyi
most a reális ára egy használt Classicnak?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!