Kezdőlapkosárfacebookyoutube

Kávéfőzőt, kávédarálót vásárolnék, de milyet vegyek?

More
10 years 2 weeks ago #13255 by sztorok
Replied by sztorok on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó
Hajrá! Királyul megoldottad, tényleg.
Mi lett a múltkori felújított kétkaros géppel? Toltál fel ide képeket róla, talán Ranci volt.
Én majdnem egy Zerowattra mentem rá egyszer, aztán rájöttem, hogy nincs is igazán szükségem rá, meg nem akarok kísérletezni, hanem mindig jó kávét szeretnék inni - persze így sem jön össze mindig.

TörökSzabi

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
10 years 2 weeks ago #13256 by Cadillacv8
Replied by Cadillacv8 on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó
Igen egy Rachilio..hát lett egy szép helye egy raktárban és félkészen oda letettem..le van fényezve a burkolata kb 70 %-ban készen van ,de nincs rá időm.
Megcsinálom egyszer,bár amúgy is dekorációnak szántam,az értékéből nem veszít,egy picit ha lazábbak lesznek a dolgok befejezem..
A Pavcsit is csak kíváncsiságból vettem meg,meg ha ilyen "vasat" látok nem lehet otthagyni..kipróbálom,játszok vele egy picit aztán gazdit keresek neki. Dekorációs dísznek azért drága egy picit .arra hibás Francis gépeket szoktam venni van már va 4-5 különböző színű .

Értékelem azt a kávét amit ezekkel lehet csapolni,de n nekem kevés az a két kortyocska kávé,másrészt annyira minimális a kereslet ezekre a gépekre hogy tényleg csak hobbynak jó.
Van mindenféle gépem,de az automatás totyikban tettem be egy videót egy Simenes S40 főzéséről nemrég..nekem az tökéletes,a raktárban áll egy Gaggia Evo is..kb 1,5 éve lekerült mert 1-2 alkalommal nem az jött ki belőle mint amit akartam és elment a kedvem tőle.

More
10 years 2 weeks ago #13257 by tuj99
Replied by tuj99 on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó
Én a helyi vizvezeték szerelvény boltban vettem a seger gyűrűket. Ha nem haladsz, irj, postán küldök.

More
10 years 1 week ago #13258 by isti47
Replied by isti47 on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó
Sziasztok!
Van egy Lelit Anna gépem és venni akarok hozzá egy darálót.
Ezekre a darálókra esett a választásom, ezek közül melyiket ajánljátok megvételre?
Imat Lux, Lelit Fred, Graef CM802, illetve CM800 kávédaráló.
Melyiket érdemes megvenni?
A CM800 és a CM802 között mi lehet a különbség? (én azon kívül., hogy az egyik fekete. a másik ezüst, különbséget nem látok)

More
10 years 1 week ago #13259 by tamás.rostás
Replied by tamás.rostás on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó
Sziasztok! Lelit Victoria PL91T kávéfőzővel, Euroka Mignon darával kacérkodom. Kérdezném, hogy van-e valakinek tapasztata bármelyikkel kapcsolatban? Köszi.

More
10 years 1 week ago #13260 by Cadillacv8
Replied by Cadillacv8 on topic Hagyományos kávéfőzők - társalgó

tuj99 wrote: Én a helyi vizvezeték szerelvény boltban vettem a seger gyűrűket. Ha nem haladsz, irj, postán küldök.

Köszönöm a segítséget,de egyenlőre fennakadtam a gőzcsővel,kiderült hogy hosszában szét van nyílva..úgyhogy most félretoltam oldalra kicsit a "gépet"..parkolópályára.
Igaz őröltem egy kis kávét és már főztem vele...valami olyan brutális idegmérget sikerült csapolnom vele hogy délutánra leállt a központi idegrendszerem ::rohog::

Time to create page: 0.739 seconds