Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ahogy vesszük. Ha négy éve nem toppanok be esztergályost keresve egy fűbeharapott gyepszellőztető javításához a Torsenracing műhelyébe, akkor most nem tartanék ott, hogy több mint 4 hónapja reszlegetek egy igazándiból teljesen kommersz vendéglátós gépet. Amúgy rendkívül hálás alany. Az asszonynak nagyon fogy a türelme...lagoon79 írta: Nagggggyon komoly!!!! Te nem viccelsz!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Tegnap ejjel epp csak bereccintettem. Nyuzni szerintem jovo heten tudom. Ket tokeletesen kisavazott/kitakaritott azonos gep. A keramiasnak remenyeim szerint kevesebbet kene futenie. Tudositok.Monyesz írta: Hogy szuperál a fekete hőszigetelő bevonat, arra kíváncsi lennék!