Kezdőlapkosárfacebookyoutube

Barista infók

More
12 years 8 months ago #19 by admin
Replied by admin on topic Re: Barista infók
[answer author=ggery24 link=topic=399.msg41633#msg41633 msg=41633][/answer]
Jövő héten már olvashatsz is, mert a hétvégén ellátogatunk a doggee barista boxba, és megvizslatjuk az oktatást.

Espresso:La Pavoni Europiccola (1967), Saeco Odea GiroKávédaráló:Mahlkönig Vario, Hario Mini Mill, Zassenhaus, és más kézihajtányokAlternatív kávékészítés: AeroPress, Hario V60, French Press, Bialetti Brikka, dzsezva

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #20 by zsotyoo

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
12 years 8 months ago #21 by ronin s8
Replied by ronin s8 on topic Re: Barista infók
[answer author=ggery24 link=topic=399.msg41525#msg41525 msg=41525][/answer]

Ez ugyan nem tanfolyam, de ha átrágod magad rajta, és kipróbálod a gyakorlatban az itt említésre kerülő dolgokat, lassan otthoni baristává válhatsz... ;-)

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9014122

ECM Giotto, La Pavoni Professionale (Gaggia Factory 2002), Gaggia Classic PID,
Macap, Compak K6.

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #22 by michaelsaint
Replied by michaelsaint on topic Barista infók
Sziasztok!

Jövőre szeretnék egy bárista tanfolyamot elvégezni és lenne egy pár kérdésem.
Felszeretnék mindenre készülni róla előnyeire és buktatóira is.

- hol vagy kinél végezzem el
- több kisebb tanfolyam vagy egy összetettebb a jobb
- ha regisztrált felnőtt képzési száma van akkor az elvileg jó

Én ezeket találtam szerintetek melyik a legjobb.

barista.hu , dogge.hu , semiramiskave.hu , barexpert .hu

michaelsaint

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

More
12 years 7 months ago #23 by admin
Replied by admin on topic Re: Barista infók
[answer author=michaelsaint link=topic=399.msg42054#msg42054 msg=42054][/answer]
Olvasd el a melyiket szeressem cikkeket, ami direkt a barista tanfolyamokról szól.

Espresso:La Pavoni Europiccola (1967), Saeco Odea GiroKávédaráló:Mahlkönig Vario, Hario Mini Mill, Zassenhaus, és más kézihajtányokAlternatív kávékészítés: AeroPress, Hario V60, French Press, Bialetti Brikka, dzsezva

Please Bejelentkezés or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.306 seconds