Menu
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

Téma: Automata kávéfőzők

Automata kávéfőzők 1 hónapja 19 órája #8911

  • HT
  • HT profilkép
  • TÁVOL
Sziasztok!
Van egy Saeco Odea Go masinám, ami a kávét rendben elkészíti, de a gőzölője teljesen összevissza működik. A legtöbbször a gőzcsap megnyitására semmi sem történik. Néha tökéletes, megy a szivattyú, jön a gőz. Ugyanez van ha csak forró vizet akarok. pl. tea főzéséhez. Néha csak csorog a forró víz, a szivattyú nem megy, néha megy a szivattyú is, de általában semmi, még a víz sem jön. Mi lehet a probléma?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 4 hete 1 napja #8912

Sziasztok!
Jura Impressa S95-el van egy kis problémám. Zsírtalanítás vagy vízkőtlenítés program lefutása során a kávéfőző jobb oldala alatt vízet ereszt ki(normál főzéskor, öblítéskor nem). Sajnos nem tudtam még szétszedni, de előre megrendelném hozzá a tömítéskészletet, mert gondolom valamelyik megadta magát. Van valami ötlet, hogy vajon melyik részénél eresztheti el ilyenkor a vizet?
Elég egy általános tömítéskészlet hozzá(nagynyomású csőtömítések+leeresztőszelep tömítés, stb.)?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 3 hete 6 napja #8913

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy mi lehet a gond, mit lehet ilyenkor tenni?
Bosch Benvenuto B20 készülék hibaüzenete: az öblítés ikon világít, közben a cafe gomb világítógyűrűje villog.
Ha megnyomom a cafe gombot, működésbe lép a szivattyú ,de se vizet se kávét nem nyom. Ha átállítom gőz vagy forróvíz funkcióra, semmit sem csinál,.
Köszönöm!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 3 hete 5 napja #8914

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, szretnék 1 automata kávéfőzőt otthonra, viszont túlzottan nem értek hozzá, (Saeco-t és Gaggia-t ajánlották nekem, mint nagyon jó kávéfőző márkák). Főleg cappuchinot és hosszúkávét iszom, de ink az előbbit. Két konstrukcióban gondolkodom,
1.) Automata kávéfőző, beépített tejtartályos tejhabosítóval
2.) Automata kávéfőző, és külön henger alakú tejhabosító.

Találtam 1 philips-et, amit kb 120k -ért be tudnék szerezni kedvezménnyel: (www.philips.hu/shop/haztartasi-kisgepek/...szogepek/p/EP5364_10) viszont volt aki azt mondta, hogy ne vegyek beépített tejtartályos tejhabosítósat, mert tönkremegy, és amúgy is a philips nem 1 túl jó kávéfőző márka. Erről mi a véleményetek? Illetve, ha ezt nem ajánljátok, akkor milyen megbízható márka jöhet szóba ami nem megy tönkre? Köszi a segítséget előre is.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 3 hete 5 napja #8915

Szép napot minden kedves fórumtársnak ! Segítséget kérnék: JURA E40 kávéfőzőgépemet (youtubos útmutatások alapján) sikeresen szétszedtem, a központi egységet alaposan megmostam, visszaszerelés után a felső holtpontra emelte az egységet, nem áll vissza alaphelyzetbe, csak kerreg. Újra kiszerelve kézzel mozgatva könnyen mozog le és fel. Mi lehet a hiba ? Köszönök minden hozzászólást.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 3 hete 4 napja #8916

vagy a legalsó csavar ami a kpe alján van a leeresztő szelepnél laza vagy nincs vissza csavarva vagy a kpe meghajtó motorjának a felfogató csavarjának a háza van eltörve... valószínű!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Moderátorok: secondbolt
Oldalmegjelenítési idő: 0.258 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe