Menu
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

Téma: Automata kávéfőzők

Automata kávéfőzők 2 hete 5 napja #8905

Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Van egy Seaco primea ring Cappuccino kávégépem , azt vettem észre , hogy több vizet enged a kávéhoz mint ami be van állítva. Ezt nem mindig csinálja csak 4-5 kávé főzés után ,de egyre sűrűbben. Van ez a elöáztatás mód valamikor nem áztat csak folyik egyfolytában, de valamikor még kétszer kezd neki elöáztatni. Olyan mintha nem bírná összetömöriteni a kávét, így kétszer kezd neki és ezáltal dupla vízmennyiséget adagol. A kávé őrlés finomság jól be van állítva ,ha egyáltalán van köze hozzá .Csináltam teljes törlést újra indítást is ,most lett kicserélve a központi egységen a tömítés is ,minden 200.ik kávé útán elvégzem a vízkőtelenitést és a zsírzást a gép mindig karban van tartva. A szilikon zsír amit most vettem elég kemény sürű az elöző az lágyabb volt lehet,hogy az a baj nem megfelelő a zsír?

Elöre is köszönöm szépen a választ
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 2 hete 2 napja #8906

Sziasztok!
Automata kávéfőzőt szeretnék venni 90k környékén. Fő szempontok: könnyen tisztítható legyen, erős kávé főzés és cappuccino készítés lehetősége, max 46cm magas.

Amit eddig kinéztem:
- DeLonghi ECAM 22110
- Krups EA8105

Esetleg mást ha tudtok ajánlani.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 2 hete 2 napja #8907

sziasztok, bocs, lehet rossz helyre írok...Philips Saeco Incanto HD8919/59 3 éves gép, kiírja, hogy ürítsem a zaccot, ami üres, bármit próbálok semmi más kijelzés nincs, szétszedtem, összeraktam, tiszta, filter+szűrt vizzel használtam, vízkőtelenítve, zsírtalanítva lett saját szerekkel, központi egység 3 hetente átmosva, zsírozva, napi 1-3 kv, patent a gép kívül-belül. Már előtte pár hete a kijelző mintha villogna... Olyan szerelőt javasoljatok, ha magam nem tudom megoldani, akihez futárral el tudom küldeni, és vissza is küldi, köszi.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

exprelia 2 hete 3 órája #8908

Hello!
Az Exprelia-nál válaszd a szerviz menüben a steam out funkciót.
Üdv.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

exprelia 1 hete 6 napja #8909

Helló ! Köszi a segítséget, megúsztam a szervizmenüs kilépést, lett tejtartó,lefuttattam a tisztító progit ám sokasodnak a bajok . Talán váltószelep hibás a gép, gyakorlatilag meleg tej helyett kevés gőzt ad, , ott enged vizet, ahol csak lehet, az igaz, a kávét lefőzi hibátlanul. Szóval a tejjel semmit sem kezd, esetleg visszatölt alá némi vizet a tartályba . Szakembert keresnék Csepel közelében aki megjavítja a gépet, lehetőleg 10 km körzetben bármerre. Üdv.....
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 5 napja 14 órája #8910

Sziasztok!
Krups EA8000 tipusú kávéfőzönk van. Hibás volt, folyt a víz, szétszedtem, a dugattyú tömítést kellett cserélni, de végül kompletten vettem dugattyút! Hiba megoldva, nem folyik.
Viszont mióta összeraktam, a kávédaráló közel duppla annyi ideig őröl, mint előtte és benne marad a frissen darált kávé (vagyis mivel megtelt a dugattyú alatti rész, mindenhova pluszba szóródik). Panelen állítót, vagy bármit amivel csökkenteni lehetne a darálási időt, nem találtam sajnos.
Van valakinek ötlete? Vagy szerviz menün belül lehet állítani?
Üdv
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Moderátorok: secondbolt
Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe