Menu
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

Téma: Automata kávéfőzők

Automata kávéfőzők 4 hónapja 2 hete #8785

Sziasztok,
Van egy Melitta E 950 -103 típusú gépem, ha nyomva tartom a bekapcsoló gombot, akkor folyamatosan megy a daráló, előtte levágta a biztosítékot és elégett a fólia, meg a 220K ellenállás egyik fele. Valaki tapasztalt már ilyet? Nem tudom mi lehet a hibás, diódákat, 3labu felvezetőket kimértem, jónak tűntek, de az 5voltos stabkocka szabályzo-kimenet között 15ohmot mérek,
Stabkocka kiforrasztva jó.
Esetleg ha valakinek kapcsolási rajza lenne hozzá, azt megköszönném .
Köszi
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 4 hónapja 2 hete #8786

Sziasztok!
Korábban már irtam (#8679) egy jura e55 kávéfőzőről ami bekapcsolás után hibát jelez a 4 zöld, és piros led felváltva villog. Több helyen köztük itt is az volt a megoldás hogy a központi egység tömítéseit ki kellet cserélni, ezt megtettem de nem oldódot meg a hiba. Találtam egy olyan hibát, hogy az encoder lenne a rossz, rendeltem azt is, kicseréltem de nem oldotta meg a hibát. Van valakinek valami öttlete? Jól jönne valami szakértő vélemény.
Köszönöm előre is.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 4 hónapja 2 hete #8787

nálam is ez volt a probléma. mindent megcsináltam,encoder csere,természetesen a kazán mechanikailag (szétszedve,vízkőtlenítve)ez spirál kazános volt, természetesen a víz útját átnézve,full nagy szervíz,kpe felújítva..stb. kpe megfelelő helyre(tolómérővel lemérve,behelyezve)! Nos,panelcserével tudtam csak megoldani,egy dolgot nem csináltam meg az eprom cserét. Játszottam a kpe magasságával,mindennel...de nem ment!másik panellel,minden ok! volt!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 4 hónapja 2 hete #8788

Köszönöm az ötletet! És honnan mennyiért szereztél másik panelt, vagy esetleg epromot honnan tudnék szerezni?
Köszönöm előre is
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 4 hónapja 2 hete #8789

interneten vettem,5-6 ezer körül.bontott gép,de nézhetsz hozzá másik gép bontott elejét...ami kompatibilis. üdv
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Automata kávéfőzők 4 hónapja 1 hete #8790

Sziasztok!
Aki szedett már szét Krups EA84**, EA85**, EA88** szériát, fel tudná venni velem a kapcsolatot:? A burkolatot szeretném levenni, de sehogy nem tudok rájönni hogyan kell levenni az előlapot. Már minden létező csavart kiszedtem, de nem jön le és nem akarom eltörni. A neten kerestem volna rá megoldást, de sehol egy videó, vagy leírás. Előre is köszi.
Mellékletek:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Moderátorok: secondbolt
Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe