KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

Pasco kávé


Kínálatunkban megtalálhatók: minőségi kávékeverékek, single origin kávék, Mahlkönig, Anfim, Astoria kávégépek, forró csokoládé, Urnex, Puro tisztítószerek, barista eszközök, barista tanfolyamok

Pasco kávéPasco kávékAstoria kávégépek


Mahlkönig kávéőrlőkAnfim kávéőrlőkMotta barista eszközökUrnex tisztítószerek

A Pasco Kft. 1998-as alapítása óta kávépörköléssel foglalkozunk.Termékeinket jellemzően a vendéglátószektor számára szállítjuk, amely kínálat az évek során jelentősen kibővült. Az általunk pörkölt kávék mellett számos kiegészítő termék, eszköz és gép került a kínálatunkba.


A hamburgi Mahlkönig és a milanói Anfim darálógyártók, az Urnex tisztítószerek kizárólagos Magyarországi forgalmazóivá váltunk és az Astoria kávégépek forgalmazása mellett forró csokoládék széles választéka megtalálható kínálatunkban. Kiemelném a termékpalettánkon szereplő igen változatos barista eszközöket, melyek a szakmában dolgozók elengedhetetlen kellékei.

Számos szolgátatás, melyek a mai tudatos vevők számára elengedhetetlenek is elérhetőek nálunk. A professzionális és háztartási kávégépek és örlők karbantartása és szervízelése, napi tevékenységünk része mint ahogy a barista szakma fortélyainak oktatása.

Termékeinket megvásárolhatja itt!


A SCAE (Európai Kávékülönlegességek Egyesülete) tagja és akkreditált oktatójaként az egyesület szabályainak megfelelő vizsgáztatást is végezhetünk, mely eredményessége esetében az egyesület diplomáját tudja átvenni a vizsgázó szakember. Az egyesület által szervezett barista bajnokságok hazai meghonosításában aktívan részt vettünk ami tovább erősíti azon célunkat, hogy a vendég a lehető legjobb terméket fogyaszthassa.
Termékeink előállítása során a szükséges alapanyagok kiválasztása, a megfelelő termőterületekről történő beszerzése az első lépés amire nagy figyelmet szentelünk. Csak a legjobb minőségű, válogatott szemű nyerskávékat vásároljuk, amit számos minta tesztpörkölése és folyamatos kóstolása előz meg. Tudásunk legjavát beleadva pörköljük az alapanyag tulajdonságainak legjobban megfelelő pörkölési profil elérése céljából.

Blendjeink ezen különböző földrészekről, termőterületekről származó kávék házasításából születtek, melyek kialakítása során igyekeztünk minden alapanyag legjavát megmutatni a végtermékben. Mai világunkban egyetlen állandó faktorral számolhatunk és ez: a változás. Igyekszünk ezen kihívásnak megfelelni és nyitottsággal figyelni és befolyásolni a szakmánkba uralkodó trendeket, hogy minél több elégedett fogyasztóval büszkélkedhessünk.

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.