KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

Kínálatunkban megtalálhatók: minőségi kávékeverékek, single origin kávék, koffeinmentes kávék, édességek, kávés eszközök, kávés ajándéktárgyak


Kapucziner Kézműves kávépörkölő
Kapucziner kávékKapucziner diploma

Kapucziner diplomaKapucziner díjak

A Kapucziner Kézműves Kávépörkölő 1993-óta a győri Sarló köz 9. szám alatti üzletben, napi rendszerességgel pörköli a világ minden tájáról érkező kávékülönlegességeket. 12kg-os Probat kávépörkölő berendezésünk a kezdetek óta a lehető legjobb minőségű pörkölt kávét készíti, immár 23 éves tapasztalatunk segítéségével. Az évek során a berendezés érzékelőkkel és számítógépes pörkölésellenőrzéssel egészült ki, hogy még pontosabb munkát végezhessünk. Igyekszünk lépést tartani a kávépörkölés világtrendjeivel, a minőség iránti elkötelezettségünk azonban 23 éve változatlan. A Kávékorzó független magazin versenyében 2011 & 2012 & 2013-ban egymás után 3x lettünk az "Év Kávépörkölője" és azóta is folyamatosan a Top5 tagjai vagyunk. Az elmúlt években számos világversenyen segítettük a magyar résztvevőket kiváló alapanyagokkal. Bízunk benne, hogy számos törzsvásárlónknak és rajongónknak okoztunk már kellemes pillanatokat és rendkívüli ízélményeket.

Miért ne csatlakoznál Te is?


Termékeinket megvásárolhatja itt!


Nyitvatartás:
  Hétfő - Péntek 8.00 - 16.00
  Szombat 8.00 - 13.00
  Vasárnap zárva
     
Telefon: +36 96 324-560  
Mobil: +36 30 625 4256  
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.