KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

Carraro kávékA kávé.
Egy szenvedély, egy érték

A Caffé Carraro 1927-ben alakult, és sok ma is működő Olaszországi pörkölő üzemhez hasonlóan elsősorban lokálisan igyekezett kielégíteni a kávé kedvelőinek igényeit. A minőség és a termékek mögött rejlő szellemiség a lokális határvonalakat egyre kijjebb tolta. A kereslet növekedésével együtt járt a kapacitások bővítése és egy véget nem érő tanulási folyamat, melyhez mi is csatlakoztunk.

Mára a Caffé Carraro világszerte ismerté vált. Ez kizárólag termékei minőségének és korrekt üzletpolitikájának tudható be. Ezért dolgozunk velük!
 
A Caffé dal 1927 Kft. hosszú évek óta képviseli Magyarországon a Caffé Carrarot. A kialakult kapcsolat nem csupán üzleti: Családtagokká és egymás életének részeivé váltunk, melyre mindketten büszkék vagyunk. Közös a célunk, az értékrendünk, közösen kutatjuk a jobbat. Jelezzük egymás felé, ha a piac változik, ha a partnerek részére jobb szolgáltatást találtunk. Nincs varázslat!
Olyan kávékereskedők vagyunk, akik mindent elkövetnek, hogy a lehető legmagasabb hozzáértéssel kínálják termékeiket, szolgáltatásaikat. Bizonyára Ön is látja, hogy minden szakma szörnyen felhígult. No mi vagyunk az ellenpólus!

A hazai kávékultúrában úttörőként kezdtük lebontani a rossz beidegződéseket. Adagolás, minőség, szaktudás, eszközök, adagár és így tovább. Vége nincs azoknak a kérdéseknek, melyek a siker valódi zálogai.

Szolgáltatási rendszerünkben is egy új gondolkodás köszön vissza. Számunkra a kereskedelmi lánc végpontja a fogyasztó és nem a kávézó, étterem, stb. A mi célunk nem az, hogy sok kávét adjunk el az üzletnek, hanem az, hogy az üzlet sok kávét adjon el a vendégeinek! Ezért folyamatosan kínáljuk és bővítjük képzési programjainkat, keressük a jobb és a még jobb megoldást.

Elérhetőségeink:

Caffé Dal' 1927 Kft.
Szekszárd
Bátaszéki út 25.
7100

A Kávé Háza:
Tel: +36-70-930-0950

Kereskedelem:  +36-70-775-1927          e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyfélszolgálat: +36-70-9300-955          e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Rendelés:           +36-70-9300-953          e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szerviz:                +36-70-9300-954           e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Partnerkapcsolatainkban a kölcsönös érdekekre helyezzük a hangsúlyt, nincs nagy és apró betűs rész, egyszerűen korrekt, kiszámítható együttműködés.

Kínálatunkban megtalálhatók: minőségi kávékeverékek, single origin kávék, forró csokoládék, kávés eszközök és kiegészítők, Dalla Corte kávégépek

Carraro csészékCarraro Don Cortez kávéCarraro 1927 kávé

Carraro kávékDalla Corte kávégép