Menu

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

Ahány féle kávékészítési mód létezik, annyi féle kávéőrlemény szükséges a tökéletes eredmény eléréséhez. Míg a török (arab, görög) kávé elkészítéséhez szükséges a legfinomabb, szinte lisztszerű, az eszpresszóhoz valamivel durvább, addig a french press-hez (dugattyús kávéfőző) szükségeltetik a legdurvább kávéőrlemény.

Kiválóra őrölt kávéből még egy esetleg kevésbé drága és neves eszpresszógép is jobb kávét fog főzni, mintha egy méregdrága kávéfőzőt rosszul darált kávéval táplálunk. A beszerzéskor tehát semmiképpen se kezeljük a darálót másodlagos fontosságú berendezésnek, éppen ellenkezőleg. Még az sem túlzás, ha úgy fogalmazunk, hogy valójában nem a kávéfőzőhöz kell darálót vennünk, hanem a darálóhoz eszpresszógépet.

Catler, Magister kávéőrlők

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe