KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

blckest nagy

Egy csésze finom kávé egy jól felépített folyamat és sok hozzáértő ember munkájának eredménye. Ízeiben ott van a természet, a föld, az eső és napfény. Ott van a termelő odafigyelése, a kávébabok feldolgozása, szállítása, pörkölése, majd az őrlemény lefőzése egy kis kávézóban egy álmos reggelen. Benne van a barista mosolya, és ahogy a kanál koccan a csésze oldalán…

A BLCKEST Coffee Roasters egy kis pörkölőüzem Budapesten. Szerencsések vagyunk, mivel általunk sokra tartott termelők zöldkávéival dolgozhatunk, pörkölésünkkel pedig a kávékra leginkább jellemző ízjegyek kihangsúlyozására törekszünk. Méretünkből adódóan gyakran van lehetőségünk kis tételekkel dolgozni, elkerülve ezzel a korábbi kávé felhalmozódását, biztosítva a folyamatos frissességet.

BLCKEST kávé vásárlásakor biztos lehet a termék magas minősége felől, elkészítésénél pedig a különleges illat- és ízhatásban.
Webshop
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: +36-70-387-6863 (H-V * 08-21)

Cím: Blckest Coffee Roasters – 1117 Budapest, Budafoki út 111-113 HUNGARY