KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

Pasco Kft oktatásA Pasco Kft. 1998-as alapítása óta kávépörköléssel foglalkozunk.Termékeinket jellemzően a vendéglátószektor számára szállítjuk, amely kínálat az évek során jelentősen kibővült. Az általunk pörkölt kávék mellett számos kiegészítő termék, eszköz és gép került a kínálatunkba.

A hamburgi Mahlkönig és a milanói Anfim darálógyártók, az Urnex tisztítószerek kizárólagos Magyarországi forgalmazóivá váltunk és az Astoria kávégépek forgalmazása mellett forró csokoládék széles választéka megtalálható kínálatunkban. Kiemelném a termékpalettánkon szereplő igen változatos barista eszközöket, melyek a szakmában dolgozók elengedhetetlen kellékei.

Számos szolgátatás, melyek a mai tudatos vevők számára elengedhetetlenek is elérhetőek nálunk. A professzionális és háztartási kávégépek és örlők karbantartása és szervízelése, napi tevékenységünk része mint ahogy a barista szakma fortélyainak oktatása.

Termékeinket megvásárolhatja itt!


Oktatás

Kávépörkölőként alapvető célunk, hogy az általunk előállított kávét a lehető legkörültgekintőbben készítse el a barista, kihozva azokat a jellemzőket, amelyeket véleményünk szerint meg tudunk mutatni a fogyasztónak.

Ezen cél elérése érdekében nélkülözhetetlen a tudás, amivel egy baristának rendelkeznie kell. Véleményünk szerint állandó fejlődésre van szükség ezért folyamatosan magunkat azaz kollégáinkat is képezzük, és ezt a szemléletet szeretnénk a baristák felé is közvetíteni, ezért folyamatosan változó megújuló ismeretekkel várjuk azokat akik tanulni szeretnének.

Vevőinknek kollégáink bizonyos alap ismetereket a helyszínen is át tudnak adni, de lehetőség van továbblépve alaposabb ismeretek megszerzésére, melyek kapcsán több területre
figyelünk és közvetítünk ismereteket, mint:
• nyerskávé"
• pörkölés"
• gépek"
• darálók, darálás"
• barista ismeretek"
• érzékszervi percepció"
• víz"
• tej

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kínálatunkban megtalálhatók: minőségi kávékeverékek, single origin kávék, Mahlkönig, Anfim, Astoria kávégépek, forró csokoládé, Urnex, Puro tisztítószerek, barista eszközök, barista tanfolyamok

Pasco kávéPasco kávékAstoria kávégépek


Mahlkönig kávéőrlőkAnfim kávéőrlőkMotta barista eszközökUrnex tisztítószerek