KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

Astoria Kávégépek

Astoria kávégépekA tökéletességre való törekvésünk gépeink egyenletes működésében, a gyártás minőségében, a formatervezésben, a partnereinkel ápolt kapcsolatokban, az értékesítésben, technikusaink és baristáink képzésében és az értékesítést követő szolgáltatásainkban mutatkozik meg igazán. Az innováció és a jövőben való hit része víziónknak, mely meggyőződésünk az emberekbe fektetett értékekben és a csapatmunkában is megmutatkozik, ugyanakkor arra sarkal bennünket, hogy olyan gépeket alkossunk, amelyek környezetünkre kevésbé megterhelőek.

Minden kávészemnek megvan a története melyek tucatjai gyűlnek össze egy csésze espressoban. Egy jó kávé megízlelése hasonlít a könyvhöz, amelyik messzi vidékre varázsolja az olvasót, mely mese számtalanszor megismétli magát ugyanazt a varázslatot nyújtva mint egy Astoria gépen készült espresso. Immár több mint negyven éve arra törekszünk, hogy a lehető legjobb eszközt adjunk a baristanak a kifogástalan kávé elkészítéséhez. Az Astoria az olasz espresso tradíciónak a jelképe, egyben a CMA csoport zászlóshajója, melyet 1969-ben Nello Dal Tio alapított és amelyet 2012-ben a Milánoi Ryoma holding vásárolt fel.

Hosszú növekedési folyamat eredményeként ma az Astoria a kiválóságot jelképezi az espresso gépek trületén szerte a világon. Szenvedélyünk a tökéletes espresso, amely az Astoria gépeit választó baristak egyik ismérve.

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kínálatunkban megtalálhatók: minőségi kávékeverékek, single origin kávék, Mahlkönig, Anfim, Astoria kávégépek, forró csokoládé, Urnex, Puro tisztítószerek, barista eszközök, barista tanfolyamok


Pasco kávéPasco kávékAstoria kávégépek

Mahlkönig kávéőrlőkAnfim kávéőrlőkMotta barista eszközökUrnex tisztítószerek