KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

Mahlkönig

Mahlkönig kávéőrlőA Mahlkönig már több mint 80 éve vezető márka a professzionális kávédarálók gyártói között. A Mahlkönig logó a minőséget és a innovációt jelképezi számunkra. Cégfilozófiánknak megfelelően örlőinket saját mérnökeink tervezik és Németországban kézzel szereljük össze vásárlóink egyéni igényeik mind magasabb szinvonalú kielégítése céljából. A folyamatos beruházások és innováció célja a márka mind magasabb szinvonalra való emelése, egyben fokuszálva, hogy örlőink minden típusú és pörkölésű kávé darálása folyamán kiváló teljesítményt nyújtsanak.

Termelésünk, előállított darálóink 90%-át kávé darálására használják. Célunk olyan örlőkések kifejlesztése mely egyaránt képes kielégíteni minden örlésfinomság igényt, vagyis filter, espresso vagy törökkávéhoz szükséges finomságot tud előállítani. Örlőkéseink igen változatos anyagból készülnek, úgy mint: acél, kerámia, öntvény, keményfém. A Mahlkönig napjainkban több mint 400.000 örlő forgalmazását és szervízhátterét biztosítja, saját leányvállalatai és több mint 150 szerződött forgalmazó partnerein keresztül. Ez lehetővé teszi a Mahlkönig know-how folyamatos biztosítását világszerte. Hazai és nemzetközi vásárlóink elsősorban kávépörkölőkből, nagy- és kiskereskedőkből, teljesen automata kávégépek gyártóiból és egyéni vásárlókból tevődik össze.

Anfim

Anfim kávéőrlőAz ANFIM S.r.l. 50 évvel ezelőtt Milánó szívében kezdte gyártani kiváló minőségű espresso darálóit, ipari és otthoni felhasználásra egyaránt. Ma az “ANFIM - in the hearth of good coffee” azaz ANFIM - a jó kávé szívében szlogen több mint ötven országban ismert világszerte. A darálók a kiváló minőség, a precizitás és a könnyű kezelhetőség tökéletes kombinációja. Modelljei egyesítik a klasszikus olasz stílust a legkorszerűbb technológiával. Mario Monfrini, aki 1990-ben vette át az ANFIM cég vezetését hosszú, sikeres karrierre tekinthet vissza.

Vezetése alatt a gyártóbázis, amely eredetileg csak az olasz piacra dolgozott egy modern családi vállalkozássá nőtte ki magát. Ma éves szinten a termelés meghaladja a 10.000 darabot, és kerül értékesítésra a világ számos országában. Az ANFIM gyorsan növekszik és célja, hogy megossza a világ baristáival azt a tudást és azt a kultúrális
örökséget, amely az igazi olasz espresso örlését jellemzi. A lapos darálókések, amelyek kimondottan az espresso minőségű örlemény előállítására lettek kialakítva biztosítják az ANFIM részére a helyet a baristák kedvelt eszközei között.

Az ANFIM 2012-ben vált a Svájci Hemro Csoport részévé, amelynek tagjai még a Mahlkönig és a Ditting is. A Hemro csoport ezáltal piacvezető helyet foglal el a világban a kávédarálók gyártásának területén. A csoport tagjaként az ANFIM-ot továbbra is a funkcionális design és az utánozhatatlan olasz espresso kultúra és életérzés kialakításának szenvedélye jellemzi.

Kapcsolat

Cím: Pasco Kft.
Debreceni utca 241-243
Nyíregyháza
4400

Telefon: Tel.:+36 42 507050
Fax: +36 42 507051
Mobil: +36 30 9435303

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kínálatunkban megtalálhatók: minőségi kávékeverékek, single origin kávék, Mahlkönig, Anfim, Astoria kávégépek, forró csokoládé, Urnex, Puro tisztítószerek, barista eszközök, barista tanfolyamok


Pasco kávéPasco kávékAstoria kávégépek

Mahlkönig kávéőrlőkAnfim kávéőrlőkMotta barista eszközökUrnex tisztítószerek