KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé és Tea vásárlási lehetőségek

Illy kávéIlly - az olasz eszpresszó művészete és tudománya 1933 óta


"Missziónk, szenvedélyünk és mániánk, hogy a lehető legfinomabb kávét készítsük, amit a természet kínál, és amit a legjobb technológiával és a szépség iránti állandó törekvésünkkel erősítünk." Andrea Illy - vezérigazgató.


Az illy termékeit az EspressoShop.hu webáruházban tudja megvásárolni.


Egy csésze eszpresszó illy módra: sosem ugyanaz a kávé alapanyag, mégis mindig ugyanaz az aroma

A magyar Illy Ferenc által alapított triesztiillycaffé 1933 óta tökéletesíti az asztalunkra kerülő igazi olasz eszpresszót. Az illy tudománya abban rejlik, hogy mindig ugyanazt a magas minőséget képes előállítani a folyamatosan változó kávétermésből. Az illy az egyetlen kávés cég a világon, amely kizárólag egyetlen, 100% Arabica kávékeveréket készít, mely 3 kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Costa Ricából származnak a csokoládé és karamell édes nyomai. Etiópiából jön a virágos, gyümölcsös aroma. Indiai a fűszeres íz. A legritkább összetevő a tudás, amivel összekeverik, hogy a 9 különböző arabica aromája mindig ugyanazt az állandó harmóniát adja. Az illy kávékeveréke egyedi, összetéveszthetetlen, az egész világon elismerik.

Az illy keverék 9féle, legjobb minőséget képviselő Arabica nyerskávé összetevője mindig más termőhelyekről származik, a jellegzetes illy ízt azonban mindig kikeverik belőlük az illy 8 év alatt kiképzett kávé sommelier-i. Az összetevőket folyamatosan elemzik, és olyan arányban keverik, hogy a végeredmény mindig ugyanazt a kellemes, gyümölcsös illy aromát adja, melynek koffeintartalma 35% - 40%-kal alacsonyabb mint a legtöbb más, robusta kávéfajtát is tartalmazó kávéké. Az alacsony koffeintartalom miatt több fogyasztható belőle mint a robusztás kávékból. Számos formában kóstolható a klasszikus szemes és darált kávétól a podos, kapszulás kávékig, melyekhez a design ikonná vált Francis Francis kávégépeket és a jellegzetes formájú Matteo Thun által tervezett csészéket is gyártja a cég.

Kapcsolat információk

Segíthetünk? Kérdése, észrevétele van? Ha leadott rendelésével kapcsolatban érdeklődik kérjük adja meg rendelés azonosítóját is, hogy minél pontosabban és gyorsabban segíthessünk Önnek.

Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása:
munkanapokon 9-17 óra között. Tel.: +36 1 422 1700

VENDÉGLÁTÓS területi képviselőink:
Értékesítéssel, ajánlattal kapcsolatban kérjük töltse ki a lenti űrlapot vagy küldjön e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Ajánlatkérésében kérjük adja meg az üzlet pontos helyét, nyitva tartás jellegét, asztalok számát, napi átlagos vendégszámot.

Boros Gábor: Tel.: 06 20 555 3339  (Buda, Észak-Nyugat-Magyarország, Balaton)

Trida Ermes Giovanni: 06 20 801 1412 (Pest, Észak-Kelet Magyarország)

Uhlár Zoltán: 06 20 203 0369 ( Dél-Budapest, Dél-Magyarország )

IRODAI szegmens képviselőnk:
Munkahelyi kávéfogyasztás kapszulás, pod-os, szemes kávéval, gépkihelyezés.  

Boros Iván:  06 20 984 2078


Kínálatunkban megtalálhatók: minőségi kávékeverékek, single origin kávék, professzionális és irodai kávégépek, otthoni kávégépek, barista eszközök, forró csokoládék, teák, csészék és kávés kiegészítők

Espressoshop.hu

illy kávégépilly francis x7.1 kávégépilly francis x9 kávégép

illy kávéilly art kollekció

illy kapszula