KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

pascucci café pod teszt1975-től a Pascucci Café már csak az eszpresszóval foglalkozik, az egyéb élelmiszerkereskedelem megszűnik, egyetlen cél van immár a minőségi kávé. Megszületett a hagyományos ízvilágú "miscela classic" mellett a "miscela bar mild", mely egyesíti az erőteljes és természetességben gazdag arabicat a mosott, lágyabb arabica kávéval és a "miscela golden", mely megújulást jelent az eszpresszó ízében. A Pascucci szemes kávéit már teszteltük, és a forgalmazónak köszönhetően lehetőségünk nyílt kipróbálni ezek podos változatatit is, kibővülve egy koffeinmentes változattal. Elsőként a classicot ízleltük meg, mely egy magasabb robuszta arányú keverék (65A/35R).

buscaglione decaffeinato koffeinmentes pod tesztStefano Palombini családja 1939 óta vesz részt a kávé import és pörkölés üzletben Római székhelyűek, de a kávé szenvedélyt és kultúrát a világ számos országában (25 országban) terjesztik A 2006-os piaci változások hatására a Sistema Espresso Italiano megteremtette az új globális piac támasztotta igényekre a választ, mindig szem előtt tartva a legkiválóbb olasz tradíciót. A Buscaglione is természetesen követi a piaci trendet, és elkészítette a szemeskávé kollekciójának podos változatát. Ez a Buscaglione koffeinmentes változata. Legtöbb esetben a koffeinmentes kávék nem nyújtanak "igazi" kávé élvezetet, amire kellemesen rácáfol ez a koffeinmentes pod.

buscaglione passione pod tesztStefano Palombini családja 1939 óta vesz részt a kávé import és pörkölés üzletben Római székhelyűek, de a kávé szenvedélyt és kultúrát a világ számos országában (25 országban) terjesztik A 2006-os piaci változások hatására a Sistema Espresso Italiano megteremtette az új globális piac támasztotta igényekre a választ, mindig szem előtt tartva a legkiválóbb olasz tradíciót. A Buscaglione is természetesen követi a piaci trendet, és elkészítette a szemeskávé kollekciójának podos változatát. Ez a pod egy úgynevezet BAR keverék.

buscaglione arabica pod tesztStefano Palombini családja 1939 óta vesz részt a kávé import és pörkölés üzletben Római székhelyűek, de a kávé szenvedélyt és kultúrát a világ számos országában (25 országban) terjesztik A 2006-os piaci változások hatására a Sistema Espresso Italiano megteremtette az új globális piac támasztotta igényekre a választ, mindig szem előtt tartva a legkiválóbb olasz tradíciót. A Buscaglione is természetesen követi a piaci trendet, és elkészítette a szemeskávé kollekciójának podos változatát. Ez a pod a legjobb kolumbiai és közép-amerikai arabica fajták válogatásából készült. Eléggé hasonló a csomagolása a Classic-hoz, de az nem 100% arabica.

mokambo caffé pod tesztÖrömmel jelenthetjük be, hogy a szemeskávé tesztek mellett elkezdtük az E.S.E. (Easy Serving Espresso) podos, egyedileg csomagolt kávépárnák tesztelését, mivel tapasztalataink szerint egyre nagyobb az igény az egyszerűen és könnyen elkészíthető minőségi eszpresszó iránt, ahol a végeredmény barista képesítés nélkül is nagyon jónak mondható. Szinte minden nagy márka kínálatában szerepelnek a podos termékek is, így egy ilyen géphez gyakorlatilag ugyanaz a választék megtalálható mint a szemeskávék esetében. A rendszerről bővebben az E.S.E. rendszert bemutató cikkünken olvashat. Elsőként a MoKambo podját vettük górcső alá, de hamarosan a többi márka kínálatával is találkozhatnak olvasóink.

10. oldal / 10