KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

cellini decaffeinato pod podos kávétesztA Cellini Espresso Koffeinmentes E.S.E. Pod, különleges arabica kávék , egyedi aromájú keveréke, amely akár cukor hozzáadása nélkül is fogyasztható. Ennek az igazi olasz espressonak a jellegzetessége, a kellemesen savas „Brasile”, az enyhe „Costa Rica Tarazzu” és a mértéktartóan édes „Columbiai” kávék elegyéből ered. A kíméletes koffeinmentesítési folyamat nem befolyásolja a kávé ízét és aromáját, garantálva így az igazi olasz esspresso élvezetét. Minden egyes adagot védőgázas aromatartó csomagolással látunk el a minőség megőrzése érdekében, hogy a kávé elkészítésekor annak illata és aromája mindig tökéletes legyen - tudtuk meg a forgalmazótól.

veronesi 100% arabica pod podos kávétesztA Caffé Veronesi kávépörkölőt 1996-ban alapította Roberto Veronesi. A családi vállalkozás formájában működő üzem Reggio Emilia melletti Bagnolo in Piano városban található. A dinamikusan fejlődő vállalkozás főként a HORECA szektor igényeihez alkalmazkodva állítja elő kiváló termékeit, melyeket számos európai országban forgalmaznak. A világ legjobb kávéinak válogatása és fajtánkénti pörkölése egy kiváló egyedi kávét eredményezett. Puha és kiegyensúlyozott ízű keverékről van szó, melynek intenzív illata a pirított kenyérre emlékeztet. Kiváló testessége és jelentős, jól érezhető utóíze a kakaóhoz hasonló - tudtuk meg a forgalmazótól.

veronesi 100% arabica pod podos kávétesztA Caffé Veronesi kávépörkölőt 1996-ban alapította Roberto Veronesi. A családi vállalkozás formájában működő üzem Reggio Emilia melletti Bagnolo in Piano városban található. A dinamikusan fejlődő vállalkozás főként a HORECA szektor igényeihez alkalmazkodva állítja elő kiváló termékeit, melyeket számos európai országban forgalmaznak. A világ legjobb kávéinak válogatása és fajtánkénti pörkölése egy kiváló egyedi kávét eredményezett. Mogyoróbarna finom textúrájú krém, intenzív illat, hosszan tartó aroma, fűszeres és virágos utóíz jellemzi - tudtuk meg a forgalmazótól.

veronesi 100% arabica pod podos kávétesztA Caffé Veronesi kávépörkölőt 1996-ban alapította Roberto Veronesi. A családi vállalkozás formájában működő üzem Reggio Emilia melletti Bagnolo in Piano városban található. A dinamikusan fejlődő vállalkozás főként a HORECA szektor igényeihez alkalmazkodva állítja elő kiváló termékeit, melyeket számos európai országban forgalmaznak. Ezt a keveréket India, Brazília, Etiópia és Közép-Amerika legjobb arabika kávéiból állította össze Roberto Veronesi. Egyedülállóan finom íze a pirított kenyérre emlékeztet, mélybarna színe, testessége és enyhén virágos illata
felejthetetlen élménnyé teszi a kávézást
- tudtuk meg a forgalmazótól.

moak espresso bar podos kávé tesztA Moak kávéházat 1967-ben alapította Giovanni Spadola Modicában, Szicíliában. Néhány éven belül megkezdődött a legjobb minőségű nyers kávészemek importálása Indiából, Afrikából, Dél- és Közép-Amerikából. Fia, Allessandro, és lánya, Annalisa, csatlakozásával a cég növekedése és evolúciója elérte a második generációt, mely különösen a HoReCa-ra és a minden kontinensre kiterjedő terjesztésre specializálódott.A minőség, a kávé iránti szenvedély, a professzionalizmus, a vezető innováció, a belső kémiai labor és a barista tréningek csak néhányak azok közül a tényezők közül, melyek nagy részben hozzájárulnak ahhoz, hogy a Caffé Moak egy fontos céggé váljon. Továbbá, a sokéves tapasztalatnak és az évek során elsajátított tudásnak köszönhetően a cég versenyképes és innovációk sorát vezeti be azért, hogy a vendégeket megismertesse a kiváló minőségű termékek sokaságával és a különböző szolgáltatásokkal. A cég rendkívül széles kínálattal rendelkezik. Ennélfogva ahhoz, hogy a legspeciálisabb igényeket is kielégítsék, a választék magában foglalja a legkiválóbb minőségű, kis kiszerelésű  keverékeket éppúgy, mint azon keverékeket, melyek a költségkímélőbb piac számára készülnek. Ezenkívül az olyan termékek, mint a forró csokoládé, a tea és a koffeinmentes kávé biztosítják, hogy a választék teljes körű legyen. Mi történik, ha India misztikussága keveredik Brazília pezsgésével? Kóstolja meg az Espresso Bar-t és megtudja! Ez a keverék a fűszeres csokoládé aromáját teltségével és krémességével kiemelve váratlan ízekkel szolgál, mely íz világ elrepít a Brazilok életerős, örömteli és színpompás kavalkádjába. A testesség, aroma és íz tökéletes egyensúlyának eredménye ez a keverék - tudtuk meg a forgalmazótól.