KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Lisztes Krisztián kávézójaMár nem haragszik az őt megsértő Erős Károlyra Lisztes Krisztián. A REAC futballistája azt mondja, az ilyen dolgokat jobb házon belül intézni. Lisztes ugyan még nem készül a visszavonulásra, de tudja, hogy a civil életben más megélhetést kell biztosítania családjának. Ezért fontos számára az a kávézó, amelyet feleségével üzemeltetnek.

a kávé javítja az egészségi állapototNyugodtan dőljünk hátra, és kortyoljuk el jóízűen a feketénket: friss kutatás szerint javítja az egészségi állapotot, különösen nők esetében! A kutatás eredményei szerint a hosszú távú, rendszeres kávéfogyasztás nem rövidíti meg az életet, és valószínűleg több jótékony hatással is bír az egészségünkre nézve – összegezték a madridi Autonoma Egyetem kutatói. Azt azonban kihangsúlyozták, hogy a fentiek kizárólag egészséges emberek esetében igazak.

mesék születnek kávéfőzés közbenA mesék világa az ember mély valóságait érinti, sokat ad az embernek, mindenkihez szól. Ahhoz, hogy egy ember meg tudja őrizni gyermeki szemléletét, mely rácsodálkozik a dolgokra, muszáj lecsupaszítani magát, amit csak a mese világán keresztül tud megtenni” – nyilatkozta az MNO-nak Komjáti Orsolya meseíró-selyemfestő, az Édenkert Galéria állandó kiállítója.