KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Beindult az iskolaév, sokaknak így még korábban indul a reggel, ezért jól jöhet egy csésze kávé a kedvenc blendünkből, vagy specialty kedvencünkből. Széles választékunkból továbbra is határtalanul válogathattok ízléseteknek megfelelően és most ajándék kávéval is kedveskedünk nektek, amennyiben 15 000 Ft felett rendeltek. Kérjétek ajándékba kedvenceteket, vagy egy olyan kávét amit már régen ki akartatok próbálni!

A MindigKávé webáruház professzionális termékeket kínál, hogy otthonába is kávéházi hangulatot tudjon varázsolni! Az árazásnál figyelembe vettük, hogy minél több emberhez el tudjanak jutni az általunk kínált kávék (szemes, őrölt, kapszulás és instant változatban is), valamint a hozzájuk tartozó kiegészítők. A MindigKávé webshopban mindent megtalál, ami a gondtalan kávézáshoz szükséges, barista eszközök és kiegészítők széles választékával várjuk!

Az esőt is nagyon várjuk, de mivel azt nem tudjuk befolyásolni, inkább mégiscsak egy felfrissülő kávékínálattal próbálunk segíteni Nektek, mert egy kellemes reggel mindig nagyon értékes, de mostanában még inkább felértékelődött a szerepe. Egy finom pékáru, pár ínyenc falat és mellé egy gőzölgő kávé szerintünk mindenkit jobb kedvre derít ezeken a májusi reggeleken. Hoztunk nektek újdonság specialty kávékat és kedvezményesen kínálunk pár meglévő nagy kedvencet is!