KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A hosszú téli napok után már mindannyian várjuk a tavasz érkezését. Addig is míg megérkezik az első igazán meleg nap, már egyszer-egyszer kiülhetünk a napos teraszra egy finom egzotikus kávéra. Bár nálunk még odébb van az első igazi gyümölcsszüret az afrikai és dél-amerikai kávék szüretelése már megkezdődött, van ahol be is fejeződött. Kiváló minésőgű az idei termés, ezt érezni fogjuk a csészénkben gőzölgő kávénkon is.

2021-re nagyon sok újdonságot ígértünk és ezt azért tehettük, mert a zöld kávé beszerzése egy hosszabb folyamat, a különleges tételeket pedig időben le kell foglalni, mert különben a Japán, Tajvani, vagy Dél-Koreai pörkölők lecsapnak rá, hogy csak párat említsünk. Bizonyára észrevettétek, hogy a legszélesebb választékunk Kolumbiai kávékból van. Nem véletlenül, ugyanis Kolumbiában található meg a kávék legszélesebb ízvilága, kiváló aromákkal, amelyekből fantasztikus kávéital készíthető. Kolumbia másik nagy előnye, hogy a fő és mellékszüretekkel együtt szinte az egész évben termelnek kávét, így mindig elérhető a friss szüretelésű specialty választék.

A Kapucziner komoly célkitűzésekkel vág neki az új évnek. Elképzeléseink között szerepel, hogy kávélaborunkat újabb eszközzel bővítsük, ezzel is elősegítvén, hogy pörköléseink még tökéletesebbek legyenek. 2021-ben is nagy hangsúlyt fektetünk majd arra, hogy a zöld kávé beszerzéseink során sok különlegességet tudjunk bemutatni nektek. Az elmúlt évben már tapasztalhattátok, hogy Európában is egyedülálló kínálatból válogathattatok kedvetekre. Büszkék vagyunk a Cup of Excellence győztes kávé farmokról beszerzett alapanyagainkra, éppúgy mint a közvetlen beszerzéseinkre, valamint olyan világhíres farmok kávéira, mint a Guatemalai El Injerto, a Kolumbiai La Esperanza, a Panama Camiseta, vagy sokak kedvence a Mexikói El Olmo. Személyes kedvencem a kínálatból pedig a Boliviai Avelino Sacaca Catuai fajtájú kávéja. Tartsatok velünk 2021-ben is a világkörüli kávés turnénkon!

Újra előtérbe került az otthoni kávézás, amit az EspressoShop.hu többféle eszközzel segít. Legyen saját maga baristája és készítsd el kávéját a Melitta porcelán szettjében! Elegancia, könnyedség, megbízhatóság és a frissen főzött kávé egész lakást betöltő illata és finom íze - mindezt megtestesíti a Melitta klasszikus filter kávéfőzője a hosszabb kávékészítési módok kedvelőinek.