KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Újra előtérbe került az otthoni kávézás, amit az EspressoShop.hu többféle eszközzel segít. Legyen saját maga baristája és készítsd el kávéját a Melitta porcelán szettjében! Elegancia, könnyedség, megbízhatóság és a frissen főzött kávé egész lakást betöltő illata és finom íze - mindezt megtestesíti a Melitta klasszikus filter kávéfőzője a hosszabb kávékészítési módok kedvelőinek.

Hamarosan kezdődik az Adventi készülődés és az asztal díszbe borul. Reméljük, hogy az ünnepi hangulatban egy karakteres Kapucziner specialty kávé is kerülhet az asztalra, hogy családi körben, meghitten kávézhassunk együtt és készülődhessünk az ünnepre. Természetesen készültünk új ízekkel és izgalmas meglepetésekkel, de választhatjátok a szokásos kedvenceiteket is. Kellemes készülődést és jó kávézást kívánunk!

A kávék "Oscar-díjaként" elhíresült "Cup Of Excellence" megmérettetés jelentősen hozzájárult a specialty kávék minőségének folyamatos javulásához Közép- és Dél-Amerikában. A farmereknek extra motivációt jelent a megmérettetés és az a remény hogy győztes kávéikat fantasztikus árakon értékesíthetik az árverésen. Blogunkban bővebben is olvashatsz a versenyről, illetve most ki is próbálhatod az egyik résztvevőt, hiszen frissen érkezett kínálatunkba a Nicaragua Santa Rosa COE tétele, melyet megrendelhetsz, vagy 20.000 Ft feletti rendelés esetén ajándékba küldünk.