KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A hosszú tél után, mindannyian vágyunk a tavasz fényeire, az első virágok illatára, a barátokkal való találkozásokra a friss tavaszi időben. Elbeszélgetni egy különleges élményt nyújtó kávé mellett és megpróbálni a jó hírekre koncentrálni. Most mi is igyekszünk a pozitív oldalról megközelíteni a kávés világban történteket. Szerencsések vagyunk, mert a különböző kontinenseken a kávék szürete más-más időpontban történik. Ennek köszönhetően képesek vagyunk mindig friss szüretelésű kávékat a kínálatunkban tartani, és bízunk benne hogy ezzel kellemes pillanatokat tudunk szerezni nektek. Kóstoljátok meg újdonságainkat és utazzatok velünk a kávé világába!

A Sirha Budapest és a KávéBár Projekt szervezésében, valamint az Alpro partneri támogatásával zajlik március 22-én a SIRHA COFFEE CHALLENGE- Plant-based Universe by Alpro kávés verseny. A Sirha Budapest kiállításon szervezendő bajnokság célja felhívni a szakma figyelmét arra robbanásszerű trendre, hogy egyre többen választják a növényi italokat, amelyek nemcsak finomak, hanem kiszolgálják a tudatos kávéfogyasztók igényeit is.

Szeretnénk a borús februárt is feldobni kiváló specialty kávéinkkal és egy különleges újdonsággal. A mostani különlegességünk Nicaraguából érkezett és 2. helyezést ért el a Cup Of Excellence megmérettetésben, nagyon magas, 90.75-es pontszámmal. Termelője az a Samuel Zavala, akit a szakmában úgy emlegetnek, mint az egyik leginnovatívabb fiatal farmer. Samuel 2021-ben felért eddigi pályafutása csúcsára, mert 2 tételével is holtversenyben 2. helyet ért el a COE megmérettetésein. Ezt a tételt elsőként hírlevél olvasóinak kínáljuk. Aki pedig tájékozódik a Cup Of Excellence licitáláson elnyert kávék árairól, azt is észre fogja venni, hogy mennyire barátságos áron kínáljuk ezt a különlegességet. Ezt most biztosan nem érdemes kihagynod!