KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A kávés szakma legjobbjai 2022

Nyakunkon a válság, egyre jobban érezteti a hatását. Egyre magasabbak a beszerzési árak, az energiaköltségek elszabadultak, ezért egyre több vendéglátó hely kerül a bezárás szélére. Van, aki teljesen feladta már, de vannak olyanok is, akik nem hajlandóak leállni és az utolsó pillanatig küzdenek a szeretett vállalkozásukért. Ilyen Jarjabka Zoli is, a szegedi újhullámos Kék Elefánt Kávézó tulajdonosa is, aki úgy gondolta, hogy nem vár mások segítségére, hanem segít magán és remélhetőleg sok-sok vendéglátós cégnek is, akik nem akarják tétlenül végignézni vállalkozásuk becsődölését, ezért megszervezett egy konferenciát, ami kifejezetten vendéglátó vállalkozásoknak szól.

Egy remek minőségű presszókávé elkészítésének egyik alapvető követelménye a frissen őrölt kávé. Természetesen, ha rendelkezünk egy darálós automata kávéfőzővel, a kávékészítés egész folyamatát a gép elvégzi helyettünk. Eszpresszót azonban több százezer forintos kávégép nélkül is készíthetünk, de ez kávédaráló nélkül nem nagyon lehetséges. Nézzük, milyen tényezők alapján válasszuk ki az ideális modellt.

20 % kedvezményt adunk a kávé nemzetközi ünnepén az EspressoShop.hu-n ha legalább 10ezer Ft értékben vásárol. A kedvezmény érvényesítéséhez írja be a KÁVÉNAPJA2022 kuponkódot a pénztárban! Ha már Espresso Klub tag törzsvásárlónk akkor a KÁVÉNAPJA-ESPRESSOKLUB kuponkódot használja belépés után! A 20 % kedvezményt szeptember 29-től október 2-án éjfélig minden raktáron levő, és nem akciós/kedvezményes csomagos termékünkre megadjuk, az illy kávé mellé a kapszulás, POD-os, szemes kávégépekre, Dammann teákra, csészékre, kiegészítőkre is. És hogy miért éri meg az EspressoShop.hu-n vásárolni a Kávé Világnapja akción kívül is?