KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Cunill Tranquilo Tron ABS kávédarálóÚj szereplő csobbant a hazai kávéőrlő-tenger(szem) állóvizébe. Vajon mekkora hullámokat vet? A különböző kávés fórumokon az egyik állandó téma: milyen kávéőrlőt vegyek? A szóba jöhető megoldások, ötletek igen változatosak. Sokan otthoni felhasználásra is profi, ipari őrlőt választanak – leginkább persze, használtat, mert az új „nagyvasak” ára bizony, „okosba’” vásárolva is 200 000 Ft körül kezdődik.

Rocket R60V kicsomagolás dobozEgy februári szombaton családi programként a Millenáris SPACE kiállítását látogattuk meg. Mikor hazaértünk a program stílszerűen folytatódott, ugyanis ezt a két dobozt, rakta be hozzám egy cimborám, aki a magyarországi forgalmazónál „felcsípte” a milánói Rocket Espresso új zászlóshajóját, az R60V modellt és szintén frissen piacra került őrlőjét a Fausto-t.

Catler 9010 dual bojler kávégép bemutató dobozAz automata szegmensben induló Catler ES 8012-es gép tesztje után izgatottan vártam mivel rukkol elő, mit nyújt a nagy testvér, az ES 9010-es dual bojleres gép. Kicsomagolásakor a megszokott átláthatóság és rendezettség fogadott, pillanatok alatt üzembe helyezhető a masina, a jól ismert szűrőpatron behelyezése után feltöltöttem a tartályt és már következett is a bekapcsolás.