KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Catler 9010 dual bojler kávégép bemutató dobozAz automata szegmensben induló Catler ES 8012-es gép tesztje után izgatottan vártam mivel rukkol elő, mit nyújt a nagy testvér, az ES 9010-es dual bojleres gép. Kicsomagolásakor a megszokott átláthatóság és rendezettség fogadott, pillanatok alatt üzembe helyezhető a masina, a jól ismert szűrőpatron behelyezése után feltöltöttem a tartályt és már következett is a bekapcsolás.

Ascaso Basic kávégép bemutatóAz Ascaso Basic kávéfőzőgép kényelmes mérete tökéletesen megfelel az otthoni vagy irodai felhasználáshoz. A kávéfőzőgép tervezésekor a közepes méretű helyiségeket vettük figyelembe, anélkül hogy ez a professzionális teljesítmény vagy design kárára menjen. Mindezt egyszerűen és elegánsan, a mindennapi használathoz igazodván.

Catler ES 8012 kávéfőző bemutató készülékAz elmúlt hetekben a Catler termékeket forgalmazó Fast Hungary Kft. jóvoltából az ES 8012 típusú kávéfőzőt volt szerencsém
alaposabban kipróbálni. A cég kérése az volt, hogy ne maximalista coffee-geek szemmel, hanem jó értelemben vett "átlagos" felhasználó nézőpontjából tanulmányozzam és véleményezzem, amely kérésnek szívesen tettem eleget.