KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

bristot tiziano 1919 riserva szemeskávé tesztFelújította a Bristot a cég alapító atyjának Domenico Bristotnak először 1919-ben alkalmazott keverékét. A Tiziano Riserva kávébabjait azonnal 3 kg-os konzerv hordókba csomagolják be, védőgáz felhasználásával. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy az illékony aromák megmaradjak, és idővel javuljanak. Ahogy olajban, ízben, és illatban gazdagabbá válik, később ugyanezek a jellegzetességek fedezhetők fel a kávéscsészében is. Az eredmény egy meglepően gazdag, testes, kiváló savasságú, csokoládés tónusú, trópusi gyümölcsök aromájával gazdagított eszpresszó - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

Filicori Zecchini Gran Crema Delicato szemeskávé tesztFilicori Zecchini Bologna híres pörkölőüzeme 1919 óta. A világ legtöbb kávégyártója különféle eredetű szemeket kever össze, majd egyszerre megpörköli az egész keveréket. A Filicori kávé más. A Filicori minden egyes kávéfajtát külön-külön pörköl meg, s csak ezután állítja össze a már megpörkölt szemekből a kávészacskókba kerülő keveréket. Így biztosítja, hogy minden kávészem a jellegének megfelelő pörkölést kapjon, s a keveréken belül is megőrizze egyedi aromáját. A Filicori Gran Crema Delicato intenzív és lágy illatot kínál szagláskor. Ízleléskor is megjelenik a lágyság, de ugyanakkor testet és egységes karaktert mutat. Az értékelők általában az édességét hangsúlyozzák, ami mellet ugyanakkor megjelenik könnyedén a kesernyésség. A savasság értéke közepes-alacsony. Az aromája különleges harmóniát mutat, melyben jól kivehető az étcsokoládé, vanília és a pörkölt gabonák íze, melyek sokáig utóízként megmaradnak. INEI által ellenőrzött keverék, 1 Kg-os szemes kiszerelésben kapható. - tudtuk meg a forgalmazótól.

Filicori Zecchini Gran Crema Forte kávétesztFilicori Zecchini Bologna híres pörkölőüzeme 1919 óta. A világ legtöbb kávégyártója különféle eredetű szemeket kever össze, majd egyszerre megpörköli az egész keveréket. A Filicori kávé más. A Filicori minden egyes kávéfajtát külön-külön pörköl meg, s csak ezután állítja össze a már megpörkölt szemekből a kávészacskókba kerülő keveréket. Így biztosítja, hogy minden kávészem a jellegének megfelelő pörkölést kapjon, s a keveréken belül is megőrizze egyedi aromáját. A Filicori Gran Crema Forte intenzív aromás illatot mutat szagláskor. Ízleléskor kerek és nagyon testes ízt ad. A keverék erőssége a keserű íz megfelelő harmóniája. A savasság a közepes-alacsony érték körül van. Az aromája egységesen erős karakterű, melyben erősen megjelenik a pörkölt gabonák íze, mely utóízként is kellemesen megmarad. INEI által ellenőrzött keverék, 1 Kg-os szemes kiszerelésben kapható. - tudtuk meg a forgalmazótól.

lucaffe mr. exclusive szemeskávétesztA szakmai ismeretek, az újdonságokra való nyitottság, és elsősorban a valódi "made in Italy" minőség megőrzésére fordított igyekezet, ezek a tulajdonságok teszik az olasz kávé szárazföldjén kívül fekvő szigetté a Luccafét. A kilencvenes évek közepe óta, amikor a kávé iránt igazi hatodik érzékkel rendelkező és Bresciából származó fiatal üzletember - Luca Venturelli - tulajdonában lévő vállalkozás Padenghe sul Gardában létrejött, a cég olyannyira kinőtte magát, hogy ma már a legismertebb észak-olasz kávépörkölő cégek egyike. A Lucaffe Mr. Exclusive 100% arabika dél-amerikai, ázsiai és kis részben közép-afrikai arabica kávékeverék. Valószínűleg egyetlen arab kávéfajta sem éri el a rá jellemző eredményeket. Közepes test, édes íz, sokszor frissen sült kenyérre emlékeztető, rendkívül erőteljes aroma. Frissen őrölve mámorítóan illatozik. - tudtuk meg a forgalmazótól.

lucaffe piccolo & dolce kávétesztA szakmai ismeretek, az újdonságokra való nyitottság, és elsősorban a valódi "made in Italy" minőség megőrzésére fordított igyekezet, ezek a tulajdonságok teszik az olasz kávé szárazföldjén kívül fekvő szigetté a Luccafét. A kilencvenes évek közepe óta, amikor a kávé iránt igazi hatodik érzékkel rendelkező és Bresciából származó fiatal üzletember - Luca Venturelli - tulajdonában lévő vállalkozás Padenghe sul Gardában létrejött, a cég olyannyira kinőtte magát, hogy ma már a legismertebb észak-olasz kávépörkölő cégek egyike. A Lucaffe Piccolo & Dolce 80% arabika és 20% robuszta arányú keverék. Ízanyagokban rendkívül gazdag, sav nélküli bukéjú, lágyabb, avokádó és málna ízű kávé. E kávéval bátran zárható minden sikeres munkanap. A jól végzett munka eredménye – jó kávé - tudtuk meg a forgalmazótól.