- Kávékorzó tesztcsapat
- Kávékóstoló szemeskávé tesztek
Bristot Espresso - a hálás kávékeverék
A Bristot-nál a keverés és a pörkölés művészete egyike a feldolgozás legfontosabb, kifinomult szakaszainak. Miután a kávészemeket átlagosan 15 perc hevítésnek teszik ki, hirtelen lehűtik, hogy előcsalogassák és megőrizzék a legfinomabb aromák jellegzetes karakterét. Végül a kávét pihenni hagyják legalább egy héten át, egy módosított légkörű silóban, annak érdekében , hogy fokozzák és tovább finomítsák a keverék ízvilágának jellegzetességeit, mielőtt aromamegőrző zacskóba csomagolják - tudtuk meg a forgalmazótól. A gyári weboldal pedig gazdag, krémes eszpresszót ígér, erőteljes aromával ebből a keverékből. A csomagolás láthatóan megújult, de vajon változott-e maga a blend is? Erre is megadják a választ tesztelőink.