KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

 A Maran kávémárkával legfőbb küldetésünk, hogy a hazai kávékultúrát magasabb szintre emeljük a vendéglátóiparban és az otthoni konyhákban egyaránt, ezért tevékenységünk sokrétű. Kizárólag a legjobb minőségű specialty kávékat és a legkiválóbb kávékészítő eszközöket forgalmazzuk mind professzionális, mind otthoni felhasználásra. A kiváló alapanyagok és eszközök mellett azonban megfelelő tudásra is szükség van ahhoz, hogy a maximumot hozzuk ki minden csészéből, ezért kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy tudásunk átadásával edukáljuk vásárlóinkat és partnereinket. A kávézók és éttermek mellett az otthoni fogyasztóink elégedettségére és támogatására is különösen nagy hangsúlyt fektetünk, ezért hoztuk létre a Maran Coffee Club zárt Facebook csoportot, valamint a sokféle témát feldolgozó edukációs anyagainkat, aminek segítségével vásárlóink megtanulhatják, hogyan érjenek el kávézói minőséget otthon is a megfelelő eszközökkel, kávéval és tudással. 2019-ben nyitottuk meg kávézónkat, ahol személyesen hozzuk testközelbe mindenkinek a specialty kávék kultúráját és izgalmas világát, amit különleges brunch kínálattal, süteményekkel és szezonálisan változó étlappal egészítettünk ki, hogy teljes körű, maximális kulináris élményt nyújthassunk vendégeinknek - tudtuk meg a forgalmazótól.

Mind vállalunk kompromisszumokat a mindennapokban. Hisszük hogy a friss, minőségi kávé élvezete nem szabad, hogy közéjük tartozzon! Célunk, hogy az összes kávébabunk elénekelje történetét, a palántázástól a feldolgozáson, a hozzáértő pörkölésen át, a csészébe kerülésig. 2006-ban San Remoban ismerkedtem meg közelebbről a kávéval, és attól kezdve foglalkozom ezzel a csodálatos itallal. Innen jött a név. A San Remo egy 100% arabika blend, amely három féle kávét tartalmaz. A cél, az volt, hogy megjelenjen a csészében a klasszikus olasz ízvilág, több savval és nagyobb édességgel, ezért a kávék, a közepes pörköltségi szint legvégén vannak kiengedve - tudtuk meg a forgalmazótól.

Cégünk családi vállalkozásként működik Szolnokon. A világ főbb termőhelyeiről válogatjuk a felhasznált zöldkávékat, melyeket nagy odafigyeléssel és heti rendszerességgel, frissen pörkölünk. Pihentetés után, több évtizedes receptúrák szerint keverjük a legkedveltebb Contador blendeket, majd kézzel csomagolunk minden egyes terméket, ami a boltunk polcaira kerül. Az a célunk, hogy vásárlóink elérhető áron, a kommersz kávéktól jobb minőségű terméket vihessenek haza, és ízekben, aromákban gazdag italt készíthessenek belőle otthon. A jövőben igyekszünk a világosabb pörkölést kedvelőknek is bemutatni egy-egy különlegesebb tételt, és folyamatosan fejleszteni eszközparkunkat, szakmai tudásunkat. A kávék minőségét folyamatosan ellenőrizzük és nyomon követjük a zöld kávé raktározásától kezdve, a pörkölt blendek megfelelő tárolásán át, a szakszerű csomagoláson keresztül. Célunk, hogy hosszú távon elégedett kávé kedvelőkkel gazdagodjunk, és örömmel térjenek vissza webshopunkba, vagy mintaboltunkba. A tesztre küldött Premium Arabica blend, egy tiszta arabica, több termőhelyről válogatva és keverve. Ezzel a keverékkel is folyamatosan kísérletezgetünk, kifejezetten jól áll neki a franciánál sötétebb pörkölés. Ízében leginkább a mogyorós, diós vonal kiemelkedő, pici fekete tea illattal, de ezt majd a kedves tesztelő csapat jobban körül tudja írni - tudtuk meg a forgalmazótól.