Valószínűleg voltál már úgy kedves Olvasó, hogy a nagy melegben kívántad a kávét, az erejét, az ízét, mégsem ittál, mert olyan nagyon meleg van, meg úgy egyébként sem volt kedved bekapcsolni a gépet, vagy a gázlánggal még tovább melegíteni a lakást. Ha jártál már így, vagy esetleg egy átmulatott nyári éjszakaután reggel kerestél valami olyat, ami kávé is és jól is esik, akkor ez a te cikked.
Hogyan színesíthetjük presszókávénkat befőttes üveg vagy szódás szifon segítségével? Molnár Attila örökös magyar baristabajnok és Kovács Petra latte artist megmutatja, hogyan készíthetünk akár otthon is frissítő kávés italokat.
Ebben az őrült melegben mi sem eshet jobban, mint egy hűsítő jeges finomság. A Tamp&Pull tulajdonosa Molnár Attila barista bajnok, most bemutat néhány ínycsiklandó különlegességet.