KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A kávés szakma legjobbjai 2020

Mint minden évben, idén is megrendezzük a Kávékorzó Magazin díjátadóját, ahol a baristák, kávézók, kávépörkölők, kávék kerülnek reflektorfénybe. Az eddigi gyakorlattal szemben azonban teljesen leegyszerűsítettük, és átláthatóvá tettük az egészet. Nem kell regisztrálni sehol, nincsenek előre nevezések, azonnal lehet szavazni, minden nyilvános.

Kávébár bazár 2015Idén is megrendezésre került, az ország legnagyobb kávés megmozdulása, a Kávébár Bazár, melyet a tavalyi rendezvényhez hasonlóan, most is a Corinthia Hotelben tartottak. Az esemény két napos volt, az elővételes kétnapi jegy ára 10%-al drágult, de a napijegy helyszíni ára 500 Ft-tal csökkent, a ruhatár idén is ingyenes maradt. De lássuk a felhozatalt, az olvasóinkat inkább ez érdekli.

KávébárBazár 2015 versenyA KV-s szakmai egyik legnagyobb eseményére került sor 2015. február 21-22-én az 5 csillagos Corinthia Grand Hotelben – mely 2014-ben 5 csillagos kategóriában az „Év szállodája” megtisztelő címet kapta – Budapesten. A 2 napos rendezvényen számos KV pörkölő és forgalmazó cég volt jelen mind a klasszikus olasz, mind pedig az ún. „újhullámos” vonal képviseletében. Mind a 2 napon izgalmas megmérettetésekre is sor került.