KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

trieste expo 2010Péntek hajnali kettőkor indultunk. Az indulást követő első kettő óra, még nyüzsgéssel telt, aztán a mikrobusz utasai lassan, egymás után behorkoltak. A szervezkedéskor még gyermeteg örömmel mosolyogtam, hogy lesz téma és beszélgetőtárs az úton, nem úgy mint általában. Tévedtem! Csalódottságomat, fejben tucatszor lejátszott barista versennyel orvosoltam. Fogytak a kilométerek, telt az idő, és az olasz tenger illata felkeltette útitársaimat is. Érdekes, hogy alvás után milyen vagány tud lenni az ember.

Kétévente Trieszt a kávé nemzetközi fővárosává válik :TRIESTE ESPRESSO EXPO 2010

Már lázasan folynak a Trieszti Vásárközpont, valamint az Associazione Caffč szervezésében immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő, TriestEspresso Expo elnevezésű szakmai kiállítás és vásár előkészületei, amely idén október 28-tól 30-ig Triesztbe vonza a kávé termékpálya világviszonylatban is legnevesebb olasz képviselőit.

SCAE wonderful coffee KölnIdén júniusban Coffeena néven került megrendezésre a minden évben megtartandó kávés rendezvény Németországban, Köln városában. A négy napos rendezvénynek a Koelnmesse rendezvény és kiállításközpont adott otthont. Ez idő alatt kiállítások, nemzetközi versenyek, konferenciák és műhelyfoglalkozások kerültek megrendezésre.