KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Idén végre újra találkozhattunk a kávés szakma jeles képviselőivel a 10. Kávékorzó díjátadón. Tavaly a pandémiás helyzet keresztbe húzta ezen törekvésünket, de idén semmilyen nehézség nem állhatta útját a rendezvénynek. Itt szeretném megköszönni a helyet biztosító Bestmixer Iskolának az igényes helyszínt, és nagyszerű vendéglátást, illetve a támogató partnereknek, hogy évről-évre mögé állnak ennek a kezdeményezésnek.

Vasárnap lezárult a Kávékorzó Magazin 2021-es közönségszavazása, ahol a fogyasztók véleményét kikérve kerestük a szerintük legnépszerűbb kávékat, baristákat, kávézókat és pörkölőket. Köszönjük a sok szavazatot a szavazáson jelöltek nevében is. Megtörtént a szavazatok kiértékelése.  Megszületett a végeredmény, amit szándékosan összekevertünk, mivel a kategória győzteseket csak a helyszínen szeretnénk megnevezni.

Kávékorzó DíjátadóKedves olvasó! A KÁVÉKORZÓ a fogyasztókat bevonva, idén 10. éve díjazza a kávés szakmában a „Legjobbakat”.

Ebben az évben is töretlen a fejlődés, és a fővárosi kávézók mellett, a vidéki városok is megkezdték a felzárkózást. A KÁVÉKORZÓ elsősorban a fogyasztókat igyekszik tájékoztatni és értelemszerűen számunkra, no és persze reméljük a szakemberek számára is az ő véleményük a legfontosabb.