KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

BWT World OF Coffee kiállítás, vízkezelésA világ kávéközpontja 2017. június 13. és 15. között Budapest volt ugyanis idén a magyar főváros adott otthont a rangos World of Coffee szakkiállításnak. A Hungexpon megrendezett eseményen a világ legismertebb pörkölőüzemei, kávé-technológiai vállalatai és szakértői vettek részt, illetve a szakkiállításon bonyolították le a World of Coffee Events (WCE) világversenyt is, ahol 5 kategóriában mérték össze kávékészítő tudásukat a baristák legjobbjai. A kávéipar legfontosabb eseményének szponzora és házigazdája a BWT water+more, így a vállalat jóvoltából minden résztvevő a legmagasabb minőségű vízből készíthette el forró italkülönlegességeit. Az érdeklődők a BWT water+more standjánál megtapasztalhatták a kezelt és kezeletlen vízből készített kávék közötti különbségeket, megismerkedhettek a vállalat legújabb termékinnovációival, a BWT baristáitól, többek közt Kis Zoltántól, a WCE törökkávé kategóriájának 2012-es bajnokától pedig megtudhatták az igazán aromás kávékészítés titkát.

World Of Coffee Budapest 2017Több mint 100 országból közel 2500 kiállító 234 standon, és 7000 látogató – ez az első budapesti World of Coffee mérlege, amelyet hatalmas sikerként értékelnek a szervezők, a kiállítók, és természetesen a magyar és a nemzetközi közönség is. Budapest az első főváros Közép-Kelet Európában, ahová a Európa legrangosabb kávés rendezvénye ellátogatott, a helyszínt a Hungexpo biztosította. Kiemelt vendég Mexikó, a világ egyik legnagyobb kávégyártója volt, míg főtámogató – immár harmadik alkalommal - a BWT water+more, Európa vezető víztechnológiai vállalkozása, a magyarországi vízkezelés meghatározó szereplője.

Kávékorzó Díjátadó 2016 Buda Bistro díjakGyorsan elszaladt ez az év is, rengeteg történéssel. Az egész év mintegy megkoronázásaként pedig meghirdettük a „szokásos” szavazásunkat, ahol a vendégek, fogyasztók szavazhattak kedvenceikre. Kávézók, kávépörkölők, baristák szólították meg nap mint nap vendégeiket, vásárlóikat támogatásukat kérve. Idén is rengeteg szavazat érkezett, sok esetben igen szoros eredményt produkálva.