KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A kávés szakma legjobbjai 2022

bodoky kávéműhely kávézó kávégép és őrlőA Kőrösön átívelő híd egyik hídfőjében székelő kávézó fura szerzet. Kis alapterület, pár asztal bent, és jó időben kint. Hangulata egyedi és meghatározó. Keveréke a régi idők kávéházának és Rejtő világának. Nem lepődnék meg, ha belépve Senki Alfonz ülne az egyik asztalnál. A falakon régi könyvek, újságtartó, levelezőlap mintás antikolt tapéta. A kis helyen a kávés sarkot szinte teljesen kitölti egy Mirage Duette a darálóval.

angelo kávézó bejáratMindenek előtt egy vallomással kell kezdenem. Az előző néhány kecskeméti kávézóteszt után ugyanis már egy kicsit egykedvűen érkeztem legújabb tesztünk színhelyére, az Angelo kávézóba. Bár a nyitás napján a kolléganőim jeleztek, hogy mennyei süteményekre tettek itt szert, amelyek annyira finomak voltak, hogy nekem nem is maradt. Ez a hír azonban még nem hozott lázba, még ha úgy is döntöttem, hogy ha nincs süti, akkor legalább egy kávét megérdemlek, legyen az akármilyen.

teatrum kávézó kecskemét kávézótesztIsmét a kecskeméti sétálóutcából választottam a következő tesztalanyunk. A Kéttemplom köz városháza felőli végében nyílt meg a Teátrum Kávézó, meglehetősen szerteágazó profillal. A hagyományos kávéházi kínálaton túl akár meg is ebédelhetünk, finom teákat kóstolhatunk, süteményezhetünk, de még egy antikvárium és nyelviskola is működik itt.