KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

molinari deccafeinato pod tesztTermészetesen a Molinari kínálatából sem hiányozhat a koffeinmentes kávé, így adta magát, hogy az Oro után a Molinari Decaffeinato podot ízleljük meg, és mondjuk el a véleményünket. Ez azért is jó, mert az utóbbi időben több kifejezetten finom koffeinmentes podot sikerült tesztelnünk, megcáfolva ezzel azt a téves közhiedelmet, hogy egy koffeinmentes kávé meg sem közelítheti az "igazit". Reméljük eddigi tesztjeink ellentmondanak ennek a rossz beidegződésnek, és a Molinari koffeinmentes podja is továbbviszi ezt a vonalat. Csapjunk is nagyot podos gépeink főkapcsolójára, és lássuk, hogy mit is tud a Molinari Decaffeinato pod.

molinari oro podos kávétesztA Molinari is mint a legtöbb komoly kávéforgalmazó cég, elérhetővé tette szemes , és őrölt kávéválasztékát podos (vagyis adagonként csomagolt) változatban is, sőt a podos kínálat még szélesebb is mint a hagyományos. Ebből az igazán bő kínálatból most a Molinari Oro podot próbáltuk ki. Szemeskávé tesztünkben igen magas pontszámot kapott, és elnyerte tesztcsapatunk tetszését. Elárulom, hogy érdemes lesz elolvasni a podos tesztet is, mivel itt sem vallott szégyent. De ne szaladjunk ennyire előre, lássuk a részletes értékelést.

pascucci gold és easy espresso pod teszt1975-től a Pascucci Café már csak az eszpresszóval foglalkozik, az egyéb élelmiszerkereskedelem megszűnik, egyetlen cél van immár a minőségi kávé. Megszületett a hagyományos ízvilágú "miscela classic" mellett a "miscela bar mild", mely egyesíti az erőteljes és természetességben gazdag arabicat a mosott, lágyabb arabica kávéval és a "miscela golden", mely megújulást jelent az eszpresszó ízében. A Pascucci Gold pod a márka legmagasabb arabica arányú keveréke (95%A/5%R). Elegáns aranyszínű csomagolásban érkezett. Nézzük meg, hogy mit nyújt a Pascucci Gold pod!

pascucci café pod teszt1975-től a Pascucci Café már csak az eszpresszóval foglalkozik, az egyéb élelmiszerkereskedelem megszűnik, egyetlen cél van immár a minőségi kávé. Megszületett a hagyományos ízvilágú "miscela classic" mellett a "miscela bar mild", mely egyesíti az erőteljes és természetességben gazdag arabicat a mosott, lágyabb arabica kávéval és a "miscela golden", mely megújulást jelent az eszpresszó ízében. A Pascucci szemes kávéit már teszteltük, és a forgalmazónak köszönhetően lehetőségünk nyílt kipróbálni ezek podos változatatit is, kibővülve egy koffeinmentes változattal. Elsőként a classicot ízleltük meg, mely egy magasabb robuszta arányú keverék (65A/35R).

buscaglione decaffeinato koffeinmentes pod tesztStefano Palombini családja 1939 óta vesz részt a kávé import és pörkölés üzletben Római székhelyűek, de a kávé szenvedélyt és kultúrát a világ számos országában (25 országban) terjesztik A 2006-os piaci változások hatására a Sistema Espresso Italiano megteremtette az új globális piac támasztotta igényekre a választ, mindig szem előtt tartva a legkiválóbb olasz tradíciót. A Buscaglione is természetesen követi a piaci trendet, és elkészítette a szemeskávé kollekciójának podos változatát. Ez a Buscaglione koffeinmentes változata. Legtöbb esetben a koffeinmentes kávék nem nyújtanak "igazi" kávé élvezetet, amire kellemesen rácáfol ez a koffeinmentes pod.