KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

dock caffe espresso pod kávétesztOlaszország egyik városában Triesztben 1928. óta működő  Dock Caffe kávé pörkölő és kávé forgalmazó cég Magyarországi képviselete vagyunk. Bárok, kávézók, kávéházak, éttermek, cukrászdák, élelmiszer boltok illetve egyéb vendéglátó helyek és kereskedelmi egységek számára forgalmazzuk termékeinket. - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

 

 

 

Dock Caffe Italian Espresso Pod kávétesztOlaszország egyik városában Triesztben 1928. óta működő  Dock Caffe kávé pörkölő és kávé forgalmazó cég Magyarországi képviselete vagyunk. Bárok, kávézók, kávéházak, éttermek, cukrászdák, élelmiszer boltok illetve egyéb vendéglátó helyek és kereskedelmi egységek számára forgalmazzuk termékeinket. - tudtuk meg a forgalmazótól.

covim gold arabica pod tesztA genovai COVIM évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi kávépiacon. Az üzem világszerte egyedi összetételű, kiváló minőségű kávéfajtákat kínál. A különleges, kíméletes - forró levegővel történő - pörkölés során a kávészemek nem pörkölődnek túl, és ezáltal fogyasztáskor nem lép fel kellemetlen savas utóhatás. A pörkölési eljárás és az összetétel garantálja a sajátos, markáns Covim-ízvilágot, valódi „olasz” gasztronómiai élményt nyújtva az ínyenc fogyasztók számára. A Covim Gold Arabica egy 100% arabika arányú keverék - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

 

covim granbar pod kávétesztA genovai COVIM évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi kávépiacon. Az üzem világszerte egyedi összetételű, kiváló minőségű kávéfajtákat kínál. A különleges, kíméletes - forró levegővel történő - pörkölés során a kávészemek nem pörkölődnek túl, és ezáltal fogyasztáskor nem lép fel kellemetlen savas utóhatás. A pörkölési eljárás és az összetétel garantálja a sajátos, markáns Covim-ízvilágot, valódi „olasz” gasztronómiai élményt nyújtva az ínyenc fogyasztók számára. A Covim Granbar egy 60% arabika és 40% robuszta arányú keverék. Egy igazi olasz sűrű, vastag habos krémkávé, harmonikus ízvilággal - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

lucaffé piccolo & dolce podos kávétesztA szakmai ismeretek, az újdonságokra való nyitottság, és elsősorban a valódi "made in Italy" minőség megőrzésére fordított igyekezet, ezek a tulajdonságok teszik az olasz kávé szárazföldjén kívül fekvő szigetté a Luccafét. A kilencvenes évek közepe óta, amikor a kávé iránt igazi hatodik érzékkel rendelkező és Bresciából származó fiatal üzletember - Luca Venturelli - tulajdonában lévő vállalkozás Padenghe sul Gardában létrejött, a cég olyannyira kinőtte magát, hogy ma már a legismertebb észak-olasz kávépörkölő cégek egyike. A Lucaffe Piccolo & Dolce 80% arabika és 20% robuszta arányú keverék. Ízanyagokban rendkívül gazdag, sav nélküli bukéjú, lágyabb, avokádó és málna ízű kávé. E kávéval bátran zárható minden sikeres munkanap. A jól végzett munka eredménye – jó kávé - tudtuk meg a forgalmazótól.