KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

carraro 100% arabica pod tesztA Carraro 100% Arabica podjáról felesleges sok bevezetőt írni. Az E.S.E. POD rendszerek egy szükséges jó és rossz szerepet töltenek be a mai kávékereskedelemben. Ehhez a feladathoz készül a Carraro 100% arabica podja, mely a különleges fajták és a technológia okán, talán kényesebb, mint a megszokott termékek. A Caffé Carraro ennél a termékénél sem hajlandó kompromisszumot kötni, sokkal inkább bevállalja azt a kockázatot, hogy a termék megismerése, kiismerése feladatot jelent a fogyasztónak, de ezen feladat megoldása esetén igazi élménnyel hálálja meg a küzdelmet. A termék határozottan magas hőmérséklet tartományban és csekély előáztatás (preinfusion) után bizonyítja, hogy vezéregyénisége a 100 Arabica podok mezőnyének.- tudtuk meg a forgalmazótól.

lucaffe mamma lucia podos kávétesztA szakmai ismeretek, az újdonságokra való nyitottság, és elsősorban a valódi "made in Italy" minőség megőrzésére fordított igyekezet, ezek a tulajdonságok teszik az olasz kávé szárazföldjén kívül fekvő szigetté a Luccafét. A kilencvenes évek közepe óta, amikor a kávé iránt igazi hatodik érzékkel rendelkező és Bresciából származó fiatal üzletember - Luca Venturelli - tulajdonában lévő vállalkozás Padenghe sul Gardában létrejött, a cég olyannyira kinőtte magát, hogy ma már a legismertebb észak-olasz kávépörkölő cégek egyike. A piac legkeresettebb kávéja, amelyet a szakértők és a laikusok egyaránt nagyra értékelnek. Indiai robuszta és dél-amerikai arabika keveréke. E finom és kellemes aromájú kávé minden kortya Dél-Amerika melegét, szépségét és India elbűvölő ízét közvetíti - tudtuk meg a forgalmazótól.

lucaffe messico podos kávétesztA szakmai ismeretek, az újdonságokra való nyitottság, és elsősorban a valódi "made in Italy" minőség megőrzésére fordított igyekezet, ezek a tulajdonságok teszik az olasz kávé szárazföldjén kívül fekvő szigetté a Luccafét. A kilencvenes évek közepe óta, amikor a kávé iránt igazi hatodik érzékkel rendelkező és Bresciából származó fiatal üzletember - Luca Venturelli - tulajdonában lévő vállalkozás Padenghe sul Gardában létrejött, a cég olyannyira kinőtte magát, hogy ma már a legismertebb észak-olasz kávépörkölő cégek egyike. Arabica minőségű, biotechnológiai alapon termelt kávé. Intenzív aroma, különleges test és átlagos savtartalom jellemzi - tudtuk meg a forgalmazótól.

lucaffe colombia podos kávétesztA szakmai ismeretek, az újdonságokra való nyitottság, és elsősorban a valódi "made in Italy" minőség megőrzésére fordított igyekezet, ezek a tulajdonságok teszik az olasz kávé szárazföldjén kívül fekvő szigetté a Luccafét. A kilencvenes évek közepe óta, amikor a kávé iránt igazi hatodik érzékkel rendelkező és Bresciából származó fiatal üzletember - Luca Venturelli - tulajdonában lévő vállalkozás Padenghe sul Gardában létrejött, a cég olyannyira kinőtte magát, hogy ma már a legismertebb észak-olasz kávépörkölő cégek egyike. Arabica minőségű kávé, amelynek Kolumbia a világ második legnagyobb előállítója. Az édeskés, csokoládét eszünkbe juttató íz, közepes test, nem szokványos illat és rendkívül intenzív, Közép-Amerikára jellemző savtartalom e kávéból a legjobb presszókávé keverékek gyakran használt alkotórészét képezi - tudtuk meg a forgalmazótól.

veronesi vignola koffeinmentes pod tesztA Veronesi Kávépörkölő egy fiatal vállalkozás.1996-ban alapította Roberto Veronesi, akinek profi baristaként az volt az álma, hogy egyszer saját pörkölőt nyisson és saját márkát teremtsen. A szó szoros értelmében családi vállalkozásban dolgoznak, feleségével és testvérével vezetik az üzemet. A rendkívül dinamikus fejlődés következtében folyamatosan növelni kellett a kapacitást és helyhiány miatt többször költözött a cég, végül 2001-ben egy modern ipari parkban találta meg jelenlegi helyét, Reggio Emilia tartomány Bagnolo nevű városkájában.
A Veronesi márka Lengyelország, Ukrajna, Németország, Portugália, Svájc, Franciaország, Bulgária, Románia, Görögország és Hong Kong után megérkezett Magyarországra, hogy meghódítsa a kávérajongókat,- legyenek akár kotyogót, podos gépet, vagy profi espresso gépet használók - tudtuk meg a forgalmazótól.