KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Slitti Nicaragua szemeskávé teszt Daniele Slitti édesapjától örökölte a Slitti kávé manufaktúrát, amely közel 50 éve szolgálja ki vevőit kiváló minőségű és különleges kávékkal. Egyedülálló odaadással és szakértelemmel válogatja ki a legértékesebb és legfinomabb kávékat szerte a világból, hogy gondos és egyedi pörkölés után, különleges élvezetet nyújtson minden kávé rajongónak. Az arabica kávé ezen fajtáját nemrég fedezték fel újra a tradicionális ültetvények öreg fáinak árnyékában, a ködös erők mélyén. Ízvilágában tökéletesen illik az olasz kávék karakteréhez. A hatalmas kávé szemeket kézzel válogatják, és a világ egyik legjobbjaként tartják számon. - tudtuk meg a forgalmazótól.

Kapucziner Pápua Új-Guinea Peaberry szemeskávé teszt A kávékorzó magazinban a Kapucziner kávé manufaktúrának elsősorban blendjei kerültek tesztelésre. Ugyanakkor a kínálatunk túlnyomó részét a single origin kávék alkotják a világ legjobb ültetvényeiről. Ezért úgy gondoltam egy kis kockázatot is vállalva hogy rögtön egy különleges helyen a világ második legnagyobb lakott szigetén termett kávét mutassunk be. A Kimel ültetvény arról is nevezetes, hogy Blue Mountain fajtájú kávét termesztenek. A termés mindössze 5%-a Peaberry kávészem amelyet gondosan kézzel külön válogatnak. Ezt a kávét használjuk a csokis kávészemeink alapanyagául is - tudtuk meg a forgalmazótól.

Essse The Passion szemeskávé teszt Az Essse kávé 1979-ben kezdte el a kávéi forgalmazását, ekkor lépett a siker útjára. Még mielőtt az Essse Caffé Spa. elkezdte volna a kávék gyártását és forgalmazását (akkori nevén P.A.C.S. di F.Segafreddo & C. Spa.), már rég hagyatkozhatott az alapítók családi tradícióira és tudására a szakmában, továbbá a Bolognai Egyetem Mezőgazdasági szakának a közreműködésére, tudományos kutatásaira. Ezekkel az alapokkal, akkortól- napjainkig, tökéletesítette a nyers kávéból való feldolgozást egészen a csészében lévő eredménnyel, a pörköléstől kezdve, a csomagoláson át , a végső felhasználásig. Termékei magas minőségét jelzi 1996 óta az UNI EN ISO 9002 , majd 2002-től az ISO 9001:2000 tanúsítvány. Ez a blend a legmagasabb minőségű arabika és robuszta kávékból áll. A végeredmény egy valódi olaszos eszpresszó, nagyszerű testtel, és finom utóízzel - tudtuk meg a forgalmazótól.

Kapucziner Karib Tenger Gyöngye 100% arabica blend szemeskávé teszt Egy kávé pörkölő manufaktúra számára mindig kihívás egy új blend megalkotása. Az idei évben, hogy még nehezebbé tegyük ezt a munkát, egy adott régió pontosan a Karib szigetek kávéiból készült az új blendünk. Hogy harmonikus íz világú legyen arra is figyeltünk, hogy kizárólag bourbon zöld kávék legyenek az alapanyagok. Ugyanakkor szerettem volna , hogy savasság is megjelenjen és ez adja meg a készített ital élénkségét, elevenségét. Ezért a pink bourbon, orange bourbon, red bourbon és a Yellov bourbon alapanyagokat külön külön megpörköltem. Remélem sikerült egy blendben megismertetni Martinique, Puerto Rico, Guadeloupe és Dominika kávék íz világát - tudtuk meg a forgalmazótól.

Essse Masini szemeskávé teszt Az Essse kávé 1979-ben kezdte el a kávéi forgalmazását, ekkor lépett a siker útjára. Még mielőtt az Essse Caffé Spa. elkezdte volna a kávék gyártását és forgalmazását (akkori nevén P.A.C.S. di F.Segafreddo & C. Spa.), már rég hagyatkozhatott az alapítók családi tradícióira és tudására a szakmában, továbbá a Bolognai Egyetem Mezőgazdasági szakának a közreműködésére, tudományos kutatásaira. Ezekkel az alapokkal, akkortól- napjainkig, tökéletesítette a nyers kávéból való feldolgozást egészen a csészében lévő eredménnyel, a pörköléstől kezdve, a csomagoláson át , a végső felhasználásig. Termékei magas minőségét jelzi 1996 óta az UNI EN ISO 9002 , majd 2002-től az ISO 9001:2000 tanúsítvány. Ez a blend a legmagasabb minőségű arabika és robuszta kávékból áll. A végeredmény egy aromás, bársonyos eszpresszó, nagyon kellemes testtel. Minőségi csokoládé, gyümölcs és virágos ízjegyek jellemzik. A Masini a legmagasabb fogyasztói igényeknek is megfelelő keverék - tudtuk meg a forgalmazótól.