KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Miscela D'oro Gusto Classico szemeskávé teszt Az Urbano család vállalkozása 1946-ban kezdte meg a működését Messina város központjában, ahol a cég alapítója Unberto, feleségével Emanuelával kezdte el a kávé pörkölését kis mennyiségben. Az alapvető irányelv az volt, hogy aprólékos válogatással a legjobb minőségű zöld kávét összeválogatva pörköljék, mindig a kornak megfelelő legmodernebb berendezések használatával. Ezáltal folyamatosan tudták növelni cégük eladási volumenét. A pörkölő üzem 2003-ban költözött a mai területére. 2006-ban a vállalat úgy döntött, hogy gyökeresen megváltoztatja a róla kialakult képet, és Oliviero Toscani vezetésével újításokat vezettek be, hogy megértessék a cég filozófiáját, eleganciáját, egyszerűségét a világ minden táján. A Miscela d’Oro egy professzionális pörkölő, aki elkötelezetten harcol a magas minőségért, ezért nevezi a mai napig magát mérte ellenére is kézműves pörkölőnek, melyet szlogenjük is tükröz: Torrefattori dal 1946. A Gusto Classico: robuszta és arabika kávék keveréke, mely 50% arabikát és 50% robusztát tartalmaz. Az arabika kávé dél amerikai termőterületekről való, míg a robuszta pedig Afrikából származik. Ez a blend egy medium pörkölésű kávé, amely erős, csokoládés utóízzel rendelkezik - tudtuk meg a forgalmazótól.

Pacificaffé Yirgacheffe kávé teszt Cégünk megalapítása óta, minden munkatársunk legjobb tudásával azon dolgozik, hogy szlogenünknek megfelelően törekedjünk a tökéletességre. A zöld kávé pörkölését hagyományos dobpörkölővel és léghűtéssel végezzük, a készterméket pneumatikus destoner-rel válogatjuk valamint kézzel csomagoljuk. A Pacificaffé egy mozaik szó, jelentése a kávé szelíd íz harmóniájában rejlik. Dél-Etiópia, Yirgachefe kerület, Gedeo zónában található 800 családi gazdaság egyikéből származik. Kis gazdaságok októberi szüretkor az érett cseresznyéket Aramo falu feldolgozójába szállítják. Itt azokat gondosan válogatják és fából készült tálcákon un. ágyakban helyezik el. Célja, hogy biztosítsák a megfelelő légáramlást és hőmérséklet-szabályozást az optimális szárítási folyamat érdekében, mely időjárástól függően 18-20 napig tart. Mivel a kávét gyümölcshússal együtt szárítják ezért a károsodás megelőzése érdekében a cseresznyéket rendszeresen forgatják. Miután a nedvesség tartalmuk 11,5 és 12 százalék alá csökken, egy helyi raktárban tárolják , majd Addisz-Abebába szállítják , ahol a hántolják és exportálják - tudtuk meg a forgalmazótól.

Miscela D'oro Grand Crema szemeskávé teszt Az Urbano család vállalkozása 1946-ban kezdte meg a működését Messina város központjában, ahol a cég alapítója Unberto, feleségével Emanuelával kezdte el a kávé pörkölését kis mennyiségben. Az alapvető irányelv az volt, hogy aprólékos válogatással a legjobb minőségű zöld kávét összeválogatva pörköljék, mindig a kornak megfelelő legmodernebb berendezések használatával. Ezáltal folyamatosan tudták növelni cégük eladási volumenét. A pörkölő üzem 2003-ban költözött a mai területére. 2006-ban a vállalat úgy döntött, hogy gyökeresen megváltoztatja a róla kialakult képet, és Oliviero Toscani vezetésével újításokat vezettek be, hogy megértessék a cég filozófiáját, eleganciáját, egyszerűségét a világ minden táján. A Miscela d’Oro egy professzionális pörkölő, aki elkötelezetten harcol a magas minőségért, ezért nevezi a mai napig magát mérte ellenére is kézműves pörkölőnek, melyet szlogenjük is tükröz: Torrefattori dal 1946. A Gran Crema: robusta és arabica kávé keveréke, mely 70% arabicát és 30% robustát tartalmaz. Az arabica kávé közép és dél Amerika, a robusta kávé Ázsia termőterületeiről valók. Egy medium pörkölésű kávé, mely intenzív utóízű és krémes - tudtuk meg a forgalmazótól.

Slitti Guatemala Antiqua Pastores szemeskávé teszt Daniele Slitti édesapjától örökölte a Slitti kávé manufaktúrát, amely közel 50 éve szolgálja ki vevőit kiváló minőségű és különleges kávékkal. Egyedülálló odaadással és szakértelemmel válogatja ki a legértékesebb és legfinomabb kávékat szerte a világból, hogy gondos és egyedi pörkölés után, különleges élvezetet nyújtson minden kávé rajongónak. Ez a különleges, és a szakértők által méltán keresett kávé kizárólag Antigua tartományban terem. Antigua a kiemelkedő minőségű kávé terméséről híres világszerte: sokkal testesebb és összetettebb az íz világa, mint Guatemala más termőterületeiről származó kávéknak. Körülbelül 30 évente kitör egy vulkán Antigua területén, amely a termőföldet nitrogénnel dúsítja, miközben a területen tökéletes egyensúlyban van a csapadék és a napsütés - tudtuk meg a forgalmazótól.

Slitti Nicaragua szemeskávé teszt Daniele Slitti édesapjától örökölte a Slitti kávé manufaktúrát, amely közel 50 éve szolgálja ki vevőit kiváló minőségű és különleges kávékkal. Egyedülálló odaadással és szakértelemmel válogatja ki a legértékesebb és legfinomabb kávékat szerte a világból, hogy gondos és egyedi pörkölés után, különleges élvezetet nyújtson minden kávé rajongónak. Az arabica kávé ezen fajtáját nemrég fedezték fel újra a tradicionális ültetvények öreg fáinak árnyékában, a ködös erők mélyén. Ízvilágában tökéletesen illik az olasz kávék karakteréhez. A hatalmas kávé szemeket kézzel válogatják, és a világ egyik legjobbjaként tartják számon. - tudtuk meg a forgalmazótól.