KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Blue Bird Roastery - Nicaragua szemeskávé teszt A Blue Bird Café and Roastery többéves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen is. Professzionális pörkölő berendezései kifejezetten saját igényeikhez szabva készültek. A képzett és tapasztalt szakemberek nagy odafigyeléssel végzik a pörkölést, amely koncentrált figyelmet igénylő folyamat. A különféle kávéfajtáknak például más-más pörkölési profilt szükséges beállítani, amely ráadásul a külső hőmérséklet és páratartalom függvényében folyamatosan módosításra szorulhat. Ez a minden részletre kiterjedő figyelem és precizitás garantálja, hogy a magas minőségű zöldbab aromás, egyedi ízjegyekkel bíró, mélybarna pörkölt kávévá változzon. A Blue Birdben 12 féle kávét pörkölnek a világ minden tájáról: két blendet (keveréket) és tíz SO (singel origin, vagyis azonos termőterületről származó) kávét. A Blue Bird Roasterynél a pörköléseket folyamatosan ellenőrzik, ezzel is garantálva, hogy csakis a legmagasabb minőségű kávé kerüljön a vendégek csészéjébe. Nicaraguai mosott, levegőn szárított kávénkat édes, csokoládés aroma jellemzi, citrusos savassággal, erőteljes testességgel és hosszan tartó, kellemes utóízzel - tudtuk meg a forgalmazótól.

Blue Bird Roastery Costa Rica kávé teszt, szemeskávé tesz A Blue Bird Café and Roastery többéves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen is. Professzionális pörkölő berendezései kifejezetten saját igényeikhez szabva készültek. A képzett és tapasztalt szakemberek nagy odafigyeléssel végzik a pörkölést, amely koncentrált figyelmet igénylő folyamat. A különféle kávéfajtáknak például más-más pörkölési profilt szükséges beállítani, amely ráadásul a külső hőmérséklet és páratartalom függvényében folyamatosan módosításra szorulhat. Ez a minden részletre kiterjedő figyelem és precizitás garantálja, hogy a magas minőségű zöldbab aromás, egyedi ízjegyekkel bíró, mélybarna pörkölt kávévá változzon. A Blue Birdben 12 féle kávét pörkölnek a világ minden tájáról: két blendet (keveréket) és tíz SO (singel origin, vagyis azonos termőterületről származó) kávét. A Blue Bird Roasterynél a pörköléseket folyamatosan ellenőrzik, ezzel is garantálva, hogy csakis a legmagasabb minőségű kávé kerüljön a vendégek csészéjébe. Az igazán jó costa rica-i kávé intenzív ízekkel és testességgel bír, ugyanakkor pezsdítően savas jegyeket is hoz; kiegyensúlyozott és selymes utóízeket hagyva nyelvünkön - tudtuk meg a forgalmazótól.

Corso Verona Ristorante szemeskávé teszt Cégünk a Pannon Kávé Kft. a 2004. évi megalakulása óta meghatározó szereplője a hazai kávégépes szolgáltató szektornak. A vállalkozásunk magyar tulajdonosai által meghatározott, széles szolgáltatási körben, az ország egész területén végezzük tevékenységünket, kiszolgálva több ezer elégedett partnerünket. Elkötelezettek vagyunk a hazai kávékultúra színvonalának az emelésében, ennek jegyében tevékenységünket szigorú minőségbiztosítási rendszer alapján végezzük, valamint kiemelt figyelmet fordítunk a munkatársaink folyamatos képzésére is. A Corso Verona Ristorante kávénk méltán kapja rendszeresen a legjobb ár-értékarányú minősítést a fogyasztóinktól. Az olasz pörkölésű robusta - arabica keverék, a jól eltalált arányoknak köszönhetően egyesíti az erőteljes koffeintartalmat, a könnyed gyümölcsösséggel. A felhasználása bármelyik kávégéptípus segítségével kiváló minőségű kávéitalt eredményez - tudtuk meg a forgalmazótól.

Perla Caffé Rosso szemeskávé teszt Cégünk a Pannon Kávé Kft. a 2004. évi megalakulása óta meghatározó szereplője a hazai kávégépes szolgáltató szektornak. A vállalkozásunk magyar tulajdonosai által meghatározott, széles szolgáltatási körben, az ország egész területén végezzük tevékenységünket, kiszolgálva több ezer elégedett partnerünket. Elkötelezettek vagyunk a hazai kávékultúra színvonalának az emelésében, ennek jegyében tevékenységünket szigorú minőségbiztosítási rendszer alapján végezzük, valamint kiemelt figyelmet fordítunk a munkatársaink folyamatos képzésére is. A felső minőségi kategóriába tartozó Perla Caffé Rosso, enyhén olaszos pörkölésű, magas arabica tartalmú kávékeverék. A három termő területről gondosan összeállított blend magában foglalja a tradicionális ízlésvilágot, egyedi és felismerhető karakterrel, valamint tökéletes crema-val rendelkezik. Csokoládés ízjegyeinek köszönhetően kiválóan alkalmas tejes italok elkészítéséhez is. A Perla Caffé Rosso 2016-ban és 2017-ben is a Latte Art Magyar Bajnokság hivatalos versenykávéja volt, így az ország legkiválóbb baristái is tesztelték minőségét. A kiváló kávé mellett partnereinknek lehetőségük van a teljes Perla termékcsaládot (koffeinmentes kávé, tea, forrócsoki) igénybe venni - tudtuk meg a forgalmazótól.

Black Sheep Ethiop Aricha szemeskávé teszt Augusztus végén nyitotta meg kapuit Debrecen első igazán unikumnak számító kávépörkölője! Friss fiatalos designnal, házi sütikkel és spéci kávékkal várják az érdeklődőket a Csapó utca 23. szám alatt. Egyszerre kávézhat, valamint nézheti a kávépörkölést az aki ellátogat hozzájuk. A Black Sheep egy fiatal és nagyon izgalmas márka. A márka név elsősorban arra az attitűdre utal, mely a szokványostól eltérő, új utak keresését tartja fő célkitűzésének. A Black Sheep koncepciója átmenetet képez az új hullámos gyümölcsös kávék és a klasszikus sötétebb pörkölés között. A márka ízkarakterét a Black Sheep pörkölő mestere Tóth Gábor a 2017-es év Cup Taster Magyar Bajnokság második helyezettje alakítja ki. Ezáltal minden termék a BY TÓTH GÁBOR garancia jellel van ellátva. A pörkölő mester irányítása alatt kizárólag speciality minősített, egyedi zöld kávé tételeket dolgoznak fel. A kimagasló alapanyag kiválasztása után a próbapörköléseket kóstolás követi és a megfelelő pörkölési profil kiválasztása. A végeredmény egy 17 tagból álló igazi Black Sheep szortiment melynek, talán legkülönlegesebb tagja a Fekete Bárány keverék, ami klasszikus és egyben valami új, édes, és egyben kicsit olaszos, de mégis gyümölcsös, vagyis igazi Fekete Bárány - tudtuk meg a forgalmazótól.