- Kávékorzó Tesztcsapat
- Kávékóstoló szemeskávé tesztek
Black Sheep Colombia kávékóstoló
Santa Bárbara különböző minőségű, mikroklímájú, vulkanikus talajú, tökéletes tengerszint feletti magasságú földet kínált. Mr. Echevarría egy szerény gazdasággal kezdte, és az évek során folyamatosan növelte a termelési kapacitást. A Santa Bárbara nevű főgazdaság jelenleg 350 hektáros. Jelenleg Echevarría úr három fiával, Nicolás-szal, Camilóval és Pedro Miguellel, valamint 1000 kávétermesztés iránt elkötelezett dolgozóval együtt irányítja a céget. A termesztési magasság 1650 méter, ez a magas tengerszint feletti magasság miatt a kávé tovább érlelődik, ami sűrűbb és gazdagabb babokat eredményez. A szelektív betakarítás a legösszetettebb része a jó csészeminőségű kávé előállításának, ezért itt csak teljesen érett kávészemeket szedik le. Ez a filozófia kiváló minőségű eredményeket hozott.Az erjesztési folyamat során a tartályok pH-értékét és hőmérsékletét mérik az eredmény ellenőrzése és garantálása érdekében. És nem hagyható figyelmen kívül több mint 40, különböző fermentációs technikával végzett kísérletünk, ennek köszönhetően egy új technikát valósítanak meg, amely két fermentációs folyamatot ötvöz, az egyiket a pépesítés előtt, a másikat pedig azután. Az eredmény egy édes ízekben gazdag kávé. Kiváló illatú, kakaós kávé; Ízben édes és virágos jegyek jelennek meg, testes és közepes savakkal; Ez egy kerek és édes kávé - tudtuk meg a forgalmazótól.