KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

carraro don cortez grandi arabica kávétesztAz elmúlt néhány esztendő és a temérdek elkészített Don Cortez espresso mindannyiunknak jót tett. Kiismertük a kávé erős és gyenge pontjait, így kétséget kizárólag kijelenthetjük, hogy a Don Cortez Grandi Arabica méltó résztvevője a csészénknek. A válogatott, nagy arabica fajtákból készülő blend megfelelő adagolás és elkészítés mellett, lágy savakkal, hatalmas testtel és markáns étcsokoládés jegyekkel örvendeztet bennünket. Büszkén és bátran merjük kijelenteni, hogy a jelenlegi kereskedelmi standard kínálatban a felső prémium kategóriát képviseli. Különlegessége, hogy az ínyenc és átlag fogyasztói körben is tökéletesen állja meg a helyét. Bázisa a Brazil Santos Alta Mogiana N.Y.2 17/18, melyhez Costaricai Tarrazu, Etióp Yrga Cheffe, Columbiai Medellin Supremo, Kenyai Washed "AA Plus", Guatemalai "S.H.B." Geniune Antigua és Indiai Monsooned Malabar "AA" arabica-kat használunk. A 2 crack-es pörkölésnek köszönhetően savai és koffeintartalma relatív alacsony, azonban a keserű jegyek nem jelennek meg az italban. Elsősorban ristretto és espresso alapú italokban szerez maradandó élményt, tejes italokban magasabb adagolás mellett képes nagyot mutatni. Reméljük, hogy a tesztelők is megtalálták a sok-sok szépséget a Don Cortez Grandi Arabica keverékben - tudtuk meg Tóth Sándor forgalmazótól.

compagnia dell' arabica purissimi arabica szemeskávé tesztCégünk, a Café House kft. 1997 óta van jelen az észak-kelet magyarországi régióban, és szolgálja ki a vevőket a szállodákon keresztül a kávézókig széles tartományban. Először a tradicionális egri édességboltokat-Kedvenc, Stühmer- vettük célba az azóta már megszűnt EduScho Gála szemeskávéval. A Tchibo Coffee Service kínálata egyedülálló módon azóta is megtalálható a repertoárunkban-a Davidoff speciális, Horeca számára készített Espressojától a vállalat elit márkájának tartott, Portugálában pörkölt Piacetto-jáig széles a kínálat.
Emellett az utóbbi években az olasz vonalat is erősítettük-a Trisztben gyártatott saját márkánk, a Laurini mellett olyan kítűnő minőségű termékeket is forgalmazunk, mint a Purissimi Arabica, ami 100% arabika tartalmú, a Compagnia dell' Arabica által válogatott az öt legjobb termőhelyről származó arabika kávészemek speciális keveréke. Intenzív, sima, bársonyos aromájú, és ízvilágú, csokis, gyümölcsös karakterekkel, és enyhe, vanília útóizzel - tudtuk meg a forgalmazótól.

molinari cinque stelle oro szemeskávé tesztA Fratelli Molinari (Molinari Testvérek) Élelmiszeripari Vállalat 1800-ban Modenában jött létre. Az Alapító Giuseppe Molinari születése óta a vállalat öt generációt élt meg, a hatodik pedig most lépett be a harmadik évezredben. A MOLINARI név a kezdetektől fogva minőségi garanciát és technikai ráfordításokat jelent olyan innovatív termékeket eredményezve, mint a Molinari Cinque Stelle fémdoboz, a Mokadose rendszer (jelenleg a legfejlettebb csomagolási rendszer, melyet a modenai Egyetem vegyipari karával közösen fejlesztettek ki) vagy a kávéfőző gépek kávépatronja. A Cinque Stelle Oro szemes kávéval, a Caffe Molinari új kávékeverékkel kedveskedik vevőinek, mely a legkitűnőbb arabika és robuszta kávékből készül, melyek félreismerhetetlen  testet és aromát kölcsönöznek ennek az italnak - tudtuk meg a forgalmazótól.

molinari cinque stelle platino kávétesztA Fratelli Molinari (Molinari Testvérek) Élelmiszeripari Vállalat 1800-ban Modenában jött létre. Az Alapító Giuseppe Molinari születése óta a vállalat öt generációt élt meg, a hatodik pedig most lépett be a harmadik évezredben. A MOLINARI név a kezdetektől fogva minőségi garanciát és technikai ráfordításokat jelent olyan innovatív termékeket eredményezve, mint a Molinari Cinque Stelle fémdoboz, a Mokadose rendszer (jelenleg a legfejlettebb csomagolási rendszer, melyet a modenai Egyetem vegyipari karával közösen fejlesztettek ki) vagy a kávéfőző gépek kávépatronja. A Cinque Stelle Platino szemes kávé, egy békebeli Molinari keverék azoknak a vevőinknek akik a hagyományos kávéban a hagyományos ízeket keresik - tudtuk meg a forgalmazótól.

scoperto favorito szemeskávé tesztScoperto kávét az Expolygon Kft. saját receptúra alapján gyárttatja olaszországban. Szemes kávé kínálatunkban megtalálhatóak a 20, 70, 80 és a 100% arabika tartalmú minőségi kávékeverékek, kizárólag a legjobb fajtákból gondosan válogatva. A 2011-es piaci változások hatására az Expolygon Kft. megteremtette az új piac támasztotta igényekre a választ, mindig szem előtt tartva a legkiválóbb olasz tradíciót, ezért a Scoperto kávé tökéletes választás, vendéglátó helyekre, irodákba, és otthonra. A Scoperto Favorito csokoládés, rumos, mandulás aromája magasabb koffeintartalommal párosul, így ideális azoknak akik egy finom felfrissülésre vágynak - tudtuk meg a forgalmazótól.