KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

pellini top szemes kávé tesztA Pellini 1922-ben családi vállalkozásként indult Veronában. A kifogástalan minőség iránti elkötelezettségükkel munkásságuk hamar gyümölcsözővé vált, így rövid időn belül vezető szereplőjévé fejlődtek az igényes kávépiacnak. A Pellini környezettudatosságával, és a fogyasztói igények maximális figyelembe vételével a legkorszerűbb és a legkíméletesebb gyártási technológiákat alkalmazza. A gondosan és aprólékosan válogatott kávészemekkel, a fajtafüggő egyedi pörkölési eljárással, illetve a kávé szakértők mélyreható ellenőrzésével folyamatosan biztosítják a tökéletes Pellini kávé színvonalat. A Pellini küldetésének tekinti, hogy minden fogyasztó kávérajongó szenvedélyét kielégítse oly módon, hogy a kávészünet minden egyes pillanatát megismételhetetlen élménnyé varázsolja. Pellini Top: A legjobb öt közép-és dél-amerikai termelőterületről származó arabica kávék választékát zárta ebbe a különleges keverékbe. Az illatos, harmonikus, csokoládés aroma mellé, alacsony koffeintartalom párosul. (Koffeintartalma mindösszesen: 1,3%.) Kellemes intenzitású, különleges kávé 100% arabica kávészemekből, melyeket közvetlenül a származási helyükön szelektáltak - tudtuk meg a forgalmazótól.

musetti 201 szemeskávé tesztKözel 80 éve, a Pó folyó völgyében alapított Musetti kávépörkölő a Caffé Szamila Kft. kifejezett kérésére, a "hagyományosan magyar ízlésvilághoz" igazodva alkotta meg a Musetti 201 elnevezésű keverékét. 50% arabika – 50% robuszta összetételű, mély karamellás csokoládés ízű, nehéz, testes, karakteres, megfelelő gépbeállítással tökéletes tigratúrájú krémes espresso készíthető belőle. Kávéautomaták és háztartásokban használatos kávégépek több, mint tíz éve töretlen népszerűségű babkávéja hazánkban - tudtuk meg a forgalmazótól.

danesi gold szemeskávé tesztA Tradíció folytatódik... Magyarországon sincs ez másképp! Többszöri forgalmazó váltás és egy több országot ( Magyarországot is ) érintő, összeeskűvésen alapuló támadássorozat kivédése után, végre jó kezekbe került a méltán híres, olasz Danesi márka, Hazánkban is! Az olasz Gyártó és a magyarországi Forgalmazó ( Ecorange Kft. ) egymásra talált, a márkahű Fogyasztók legnagyobb megelégedésére, örömére! Hétről-hétre nő azon Üzletek és Partnerek száma, ahol elérhető a világ egyik leghíresebb eszpresszója, hozzájárulva ahhoz a több mint 300 millió csésze kávéhoz, amit évente szolgálnak fel a világ számos kávézójának asztalánál! A Danesi Gold egy 100% arabika keverék, mely a Danesi legnépszerűbb keveréke, a legjobb brazil és közép-amerikai Arabica szemekből válogatva. Édeskés ízhatás és teljes, tökéletes aroma jellemzi" - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

 

has bean jailbreak szemeskávé tesztVolt egyszer egy keverék, amit Has Bean Premium Blendnek neveztek, de nem tetszett a név se az alkotójának, se az ismerősöknek, talán még a vendégeknek sem. Kicsit fellengzősen hangzott ez a 'Premium'... De már mindegy, mivel egy igen vidám és jópofa névre keresztelték át: Jailbreak! Ez a Has Bean egyik kedvenc házi blendje, ami remek nagy gépekre, és remek otthoni kis gépekre egyaránt. Steve - a pörkölő szakember - ajánlja minden otthoni kávéfogyasztónak, mert szerinte jó más, alternatív kávékészítési móddal elkészítve is, de eszpresszó vonalon is kiválót nyújt. Nem kell emberfeletti képesség ahhoz, hogy valaki megtalálja azokat a beállításokat, amellyel kihozhatja az igazi ízeit ennek a remek blendnek - túlvariálni ugyan lehet, de nem kell! A közepesnél kicsit sötétebb pörkölésű ez a keverék, és a Has Beannél nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ezeket a csodás fajtakávékat ilyen szépen össze tudjuk hangolni. Az összetevők nemrég változtak egy kicsit, most az alábbi összeállítása van a Jailbreaknek: 50% Bolivia Loayaza, 30% Colombia Oporapa, 20% Peru Café Verde Cusco Organic 2012. Ragyogó édesség, szép savak és nagy test jellemzi - tudtuk meg a forgalmazótól.

essse classico szemeskávé tesztAz Essse kávé 1979-ben kezdte el a kávéi forgalmazását, ekkor lépett a siker útjára. Még mielött az Essse Caffé Spa. elkezdte volna a kávék gyártását és forgalmazását (akkori nevén P.A.C.S. di F.Segafreddo & C. Spa.), már rég hagyatkozhatott az alapítók családi tradicióira és tudására a szakmában, továbbá a Bolognai Egyetem Mezőgazdasági szakának a közremükődésére, tudományos kutátásaira. Ezekkel az alapokkal, akkortól- napjainkig, tökéletesítette a nyers kávéból való feldolgozást egészen a csészében lévő eredménnyel, a pörköléstől kezdve, a csomagoláson át , a végső felhasználásig. Termékei magas minőségét jelzi 1996 óta az UNI EN ISO 9002 , majd 2002től az ISO 9001:2000 tanúsítványai. A fő tulajdonsága ennek a keveréknek, az ízek tökéletes egyensúlya és kereksége, a klasszikus testesség és a csokoládés minőség. A csészében kíváló látványt nyújt, a legmagasabb minőségű Arabica és Robusta keverékének köszönhetően. A kávé pörkölése megfelel a tipikus olasz klasszikus kávé pörkölés minőségének. A három 'S' jelentése és a cég filozófiája: olaszul: 'Scienza''Sapienza''Specializzazione' azaz : 'Tudomány' 'Tudás''Specializáció' az eszpresszó világában. - tudtuk meg a forgalmazótól.