KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

La Tazza D'oro Excelsior szemeskávé teszt A La Tazza d’Oro története 1938-ban indult az olaszországi Szardínia szigeten, családi vállalkozásként. Napjainkban már a világ 20 országában van jelen, de a kávé iránti szenvedély és elkötelezettség, valamint a kiváló minőségre való törekvés jellemzi ma is . Ennek legfontosabb elemei:
- A tőzsdén bejegyzett kávészemeket közvetlenül az ültetvényekről vásárolják, amelyeket szelektáltan, kézzel szednek.
- A keverékeket a szelektált pörkölést követően állítják elő.
- Semmilyen egyéb élelmiszer-előállítást nem folytat a cég.

Egyetlen cél a minőségi kávé előállítása. Az EXCELSIOR blend etiopiai Sidamoból, guetamalai L’Antiguaból és braziliai La Santosból valamint egy kis mennyiségű indiai Parchment Kaapi Royaleból áll. Az aromák bölcsőjének nevezhető. Egyedülálló édeskés aromája és a gyümölcsös ízjegyek teszik különlegessé. A dél-olasz pörkölés ellenére nem karcos, fogyasztása után nem érezzük a keserű retróízt a szájpadlásunkon. A kávé fogyasztása után, az ízélmény fokozása érdekében, étcsokoládét ajánlunk - tudtuk meg a forgalmazótól.

Drago Mocambo Brasilia szemeskávé teszt A Drago Mocambo céget 1984-ben Németországban alapította az olasz születésű Giuseppe Drago. A céget jelenleg már a harmadik generáció képvisel és napjainkban körül-belül 3000 m2 területet fed le, IRC (Integrated Roasting Controller) automatikus programvezérlésű kávé pörkölő üzemmel rendelkezik, amely gépi támogatást nyújt a nyers kávébabok töltésében, a különösen lassú és gondos pörkölést garantálja és a legújabb generációs csomagoló géprendszert használja. A Drago család 30 éve tartó nagyszerű tapasztalatának köszönhetően Ön megízlelheti a kávé igazi titkát mely ellenállhatatlan krémes íz és zamat – aroma, ha belekortyol egy csésze Mocambo kávéba. A család minden tagja követvén a kávé előállításának minden folyamatát a kávébabtól a csészéig, a Mocambo átadja tapasztalatát partnerei részére, hogy támogassa mindazokat, akik terjeszteni szeretnék az olasz eszpresszó kultúráját folyamatos összhangban és lelkesedéssel. A Drago Mocambo Brasilia egy olyan keverék, mely kifejezi egy igazi olasz kávé krémességét és a testes ízvilágát; aromája nyers és ellenálhatatlan, a karamell elkülönülő jegyeivel. Egy csészében kirajzolódik a krém fényes mogyoró színe és a kávé hoszantartó íze - tudtuk meg a forgalmazótól.

Drago Mocambo Gran Bar szemeskávé teszt A Drago Mocambo céget 1984-ben Németországban alapította az olasz születésű Giuseppe Drago. A céget jelenleg már a harmadik generáció képvisel és napjainkban körül-belül 3000 m2 területet fed le, IRC (Integrated Roasting Controller) automatikus programvezérlésű kávé pörkölő üzemmel rendelkezik, amely gépi támogatást nyújt a nyers kávébabok töltésében, a különösen lassú és gondos pörkölést garantálja és a legújabb generációs csomagoló géprendszert használja. A Drago család 30 éve tartó nagyszerű tapasztalatának köszönhetően Ön megízlelheti a kávé igazi titkát mely ellenállhatatlan krémes íz és zamat – aroma, ha belekortyol egy csésze Mocambo kávéba. A család minden tagja követvén a kávé előállításának minden folyamatát a kávébabtól a csészéig, a Mocambo átadja tapasztalatát partnerei részére, hogy támogassa mindazokat, akik terjeszteni szeretnék az olasz eszpresszó kultúráját folyamatos összhangban és lelkesedéssel. A Gran Bar egy kiváló blend, amit kiváló minőségű dél-amerikai, és indiai kávék alkotnak. Intenzív aromái, mint a finom csokoládé, és a fűszeres vanillia teszik egyedivé, és felejthetetlenné ezt a keveréket - tudtuk meg a forgalmazótól.

La Genovese Qualitá Oro szemeskávé teszt Ez a genovai történet összefonódik a kikötővel. Az ide érkező és távozó hajók, mind kereskedelmi mind kulturális szempontból fontosak voltak, beleértve a kávé kereskedelmet is. Ilyen intenzív ízű és aromájú kávé nem volt soha a gazdátlan, öreg genovai világítótorony árnyékában. A legendás bogyók juta zsákokba zárva, megannyi kikötői rakodómunkás generációnak hátát hajlítva érkeztek a konténerekhez, hogy végül a tökéletes csésze kávé az észak olaszországi és európai bárokba kerüljön. A város és a kikötő egyesült eme fenséges italban. Qualita Oro : 2008-ban és 2010-ben is nemzetközi aranymedál díjas kávé. E kávét finomság, elegancia és állandóság jellemzi. Rendkívül gazdag, és aromatikus keverék, amely csokoládé, száraz és friss gyümölcsök, virágok íz harmóniájában teljesül ki. 80% válogatott arabika keveréke, amely egyensúlyt és harmóniát kölcsönöz az igazi kávékedvelõknek - tudtuk meg a forgalmazótól.

La Genovese Royal szemeskávé teszt Ez a genovai történet összefonódik a kikötővel. Az ide érkező és távozó hajók, mind kereskedelmi mind kulturális szempontból fontosak voltak, beleértve a kávé kereskedelmet is. Ilyen intenzív ízű és aromájú kávé nem volt soha a gazdátlan, öreg genovai világítótorony árnyékában. A legendás bogyók juta zsákokba zárva, megannyi kikötői rakodómunkás generációnak hátát hajlítva érkeztek a konténerekhez, hogy végül a tökéletes csésze kávé az észak olaszországi és európai bárokba kerüljön. A város és a kikötő egyesült eme fenséges italban. "La Genovese Royal" : 90%-10% keverék, 2012-ben nemzetközi aranymedál díjas kávé. Nagyon magas minõségû keverék, a legjobb minõségû arabika kávék keveréke, egy csésze kávét jelentõs utóíz, tigrismintás crema és egy tartósan fennálló édes íz jellemez. 90% brazil mosott, brazil fél mosott, közép amerikai mosott arabika és mosott indiai, afrikai robuszta - tudtuk meg a forgalmazótól.